Akçay övgü topladı

Akçay övgü topladı

AKÇAY ULUSLARARASI EMITT 2013 TURİZM FUARININ EN ETKİN TANITIM YAPAN EKİBİ SEÇİLDİ..





Akçay Belediyesi, bu yıl 17.nsi düzenlenen ve 6 binden fazla katılımcısı ve 200 binden fazla ziyaretcisi ile dünyanın 6.cı büyük turizm fuarı olan, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) En etkin tanıtım yapan stand” ödülüne layık görüldü.



Bu yıl 17. Kez düzenlenen ve önceki gün sona eren Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı
'ndan (EMİTT) Akçay Belediyesi yine ödülle döndü. Geçen yıl En iyi ekip çalışması” ödülü ile dönen Akçay Belediyesi bu yılda En etkin tanıtım yapan stand” ödülünü kazandı.

6 binden fazla
katılımcı ve 200 binden fazla ziyaretcisi  ile dünyanın 6.cı büyük turizm fuarı olan EMITT'te Akçay Belediyesi katılımcılar ve ziyaretçiler arasında yapılan ankete göre ödüle layık görüldü.

Akçay Belediyesi'nin plaketi, Ekin Fuar A.Ş. Genel Direktörü Hacer Aydın tarafından Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu'na, TÜYAP Fuar Alanı Karadeniz salonunda düzenlenen törenle verildi.

Törenden sonra açıklama yapan Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu,
”Hedeflediğimiz başarıyı ekibimizin özverili çalışması sayesinde elde ettik. Uluslararası düzeyde yapılan bu organizasyonda ikinci kez ödüle layık görülmek bizi onurlandırdı.



EMITT sayesinde
binlerce ulusal ve uluslar arası ziyaretçiye, yaptığımız başarılı tanıtımlarla, Akçayımızı ve bölgemizi tanıtma imkanı bulduk. EMITT gibi büyük bir organizasyonu başarıyla düzenleyen Ekin Fuar A.Ş.'ye ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Fuar süresince birçok ulusal televizyon kanalı Akçay ile ilgili çekimler yaparak Başkan İnceoğlu ile röportaj gerçekleştirdiler. Akçay Belediyesi standını Balıkesir Valisi Ahmet Turhan başta olmak pek çok sanatçı, birçok il, ilçe ve belde belediye başkanları ile seyahat acentesi yetkilileri ziyaret ettiler.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli