Akçay`da Havacılık festivali

Akçay`da Havacılık festivali

Edremit-Akçay`da `` MYSİA 2013 Uluslararası havacılık festivali yapılacak.

AKÇAY’DA “MYSİA 2013 ULUSLARARASI HAVACILIK FESTİVALİ”

Enver DOLGUN / EDREMİT

 Edremit ilçesi Körfez Sportif Havacılık Kulübümüz tarafından düzenlenen "Mysia 2013 UluslarArası Havacılık Festivali" 5-7 Temmuz tarihlerinde Akçay’da gerçekleştirilecek.Körfez Sportif Havacılık Kulübü Derneği Başkanı Fahrettin Tanınmış, Festivali ile birlikte Türkiye’de ilk kez “Gece akrobasisi” gerçekleştirileceğini müjdeledi.

 Edremit ilçesi Körfez Sportif Havacılık Kulübümüz tarafından düzenlenen "Mysia 2013 Uluslararası Havacılık Festivali" Akçay’da 5-7 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Edremit Körfezi’nde gerçekleşen ve geleneksel hale gelen Mysia Havacılık Festivali’ne herkesi davet eden ve Edremit’te Havacılık Okulu açmayı hedeflediklerini de açıklayan Körfez Sportif Havacılık Kulübü Derneği Başkanı Öğretmen Pilot Fahrettin Tanınmış, “Mysia 2013 Uluslararası Havacılık Festivali ile birlikte Türkiye’de ilk kez “Gece akrobasisi” gerçekleştirileceğini müjdeledi.

İngiltere’den bölgemize uçacak SWIP TEAM isimli, iki uçaklık “Gece Akrobasi Timi” tarafından pyro show gerçekleştirileceklerini ayrıca THK ekipleri rengarenk paraşütleriyle göklerimizi şenlendirecek, paramotor ve microlight gösterileri sunacaklarının bilgisini veren Başkan Fahrettin Tanınmış, akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk tarafından, Mor Menekşe isimli uçağı ile hava akrobasisi yapacağını açıkladı.

Edremit’in sayfiye yeri Akçay’da 5-7 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan "Mysia 2013 Uluslararası Havacılık Festivali"ne herkesi davet eden ve programı açıklayan Başkan Tanınmış, Festivalde ülkemizin önde gelen uçuş okulları tanıtım ve gösteri uçuşları yanı sıra bölgemiz okullarından seçilecek başarılı öğrencilerle ödül uçuşları ve bu yıldan itibaren bağışçılarımıza özel “halk uçuşları” gerçekleştirecekler” dedi.

KÖRFEZ SPORTİF HAVACILIK KULÜBÜ KURUCULARI

Prof. Dr. Cevdet Denizer, Prof. Dr. Abdullah Soykan, Adem Kuşcuoğlu, Akrobası Pilotu Ali İsmet Öztürk, Öğretmen Pilot Ali Kağnıcı, Öğretmen Pilot Ali Mutlu, Pilot Atilla Hacısüleymanoğlu, Öğretmen Pilot Fahrettin Tanınmış, Öğretmen Pilot Fatih Topuz, İbrahim Atış, Lütfü Özbey, Pilot Murat Keleş, Nuri Güneş, Dr. Semih Aydın, Pilot Suat Sümer, Pilot Suat Şimşek ve Pilot Turgut Kulaçoğlu’ndan oluşuyor.





  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli