Akçay`da Öğretmenler günü

Akçay`da Öğretmenler günü

Belediye başkanı İnceoğlun`dan sıra dışı kutlama




24 Kasım Öğretmenler günü yurt genelinde olduğu gibi Akçay'da Beldesi'nde de  anlamlı bir şekilde kutlandı.


Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Öğretmenler günü dolayısıyla beldede görev yapan öğretmenleri Belediye Sosyal Tesislerinde yemekli toplantıda bir araya getirdi.
24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu'nun ev sahipliğinde Akçay Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde Beldede görev yapan öğretmenlere yemek verildi. Yemeğe Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu,  Belediye Meclis Üyeleri, Nihat Tansoy İlköğretim Okulu Müdürü Turhan Gürgan, Yunus Emre İlköğretim Okulu Müdürü Nahit Deniz, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Erdoğan Arslantaş, Saniye Karagözoğlu Anaokulu Müdürü Orhan Yıldırım, Doğa Kolaji Müdürü İhsan Menekşe, beldede görevli öğretmenler ve Okul Aile Birliği yöneticileri ile Akçay'da ki prorotol üyeleri katıldı.

Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, gecede yaptığı konuşmada Öğretmenlik mesleğinin çok yüce, kutsal ve ayrıcalıklı bir meslek olduğunu kaydederek, Bir öğretmenler gününü daha kutluyoruz.

Öğretmenlik mesleğinin çok yüce, kutsal ve ayrıcalıklı bir meslek olduğunun hepimiz bilincindeyiz. Ulu Önder Atatürk Ulusları kurtaracak olan yalnız ve ancak öğretmenlerdir sözleri ile öğretmene verdiği önemi ve duyduğu saygıyı en güzel biçimde belirtirken, Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır diyerek öğretmene yüklediği sorumluluğu ve değeri anlatmıştır.

Eğitimin, ulusumuzu yücelten bir faktör olduğunun bilincinde olan siz öğretmenlerimizin büyük özverilerde bulunarak Başöğretmen Atatürk ün direktifleri doğrultusunda görevlerinizi sürdürmeye çalıştığınızı biliyoruz. Biliyoruz ki sizlere emanet edilen Türk Gençliğini, Atatürk ilke ve devrimleri ışığında, çalışkan yurtsever bireyler olarak yetiştirmenin ve topluma kazandırmanın çabası içindesiniz. Ulusça çağdaş uygarlık düzeyini yakalamamız, ancak siz değerli öğretmenlerimizin bu üstün gayret ve çabaları sayesinde mümkün olabilecektir. Sevgili Öğretmenlerim. Bu duygu ve düşüncelerle önünüzde bir kez daha saygı ile eğiliyoruz. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun. Tüm öğretmenlerimize, maddi ve fiziki koşullarının bu günkünden çok daha iyileştirilmiş olduğu nice mutlu 24 Kasımlar dilerim” dedi. Nihat Tansoy İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Ali Şahintürk Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu'na eğitime yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür plaketi verdi. Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.

Gecede ayrıca emekliye ayrılan öğretmenler Deniz Çınar ve Mehmet Emin Karabulut'a hizmetleri anısına teşekkür plaketi verildi. Gecede sahne alan sanatçı İlhan Altın hareketli şarkıları ile öğretmenleri eğlendirdi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı