Akçay`da Özgür Kıyat rüzgarı

Akçay`da Özgür Kıyat rüzgarı

Makedonya kökenli sanatçı etnik-balkan müzik grubu Aguşev Orkestrası eşliğinde sahne aldığı Yaz Konserleri”nin ilk durağında Akçay'da sevenleri ile buluştu.




Ocak ayında çıkarttığı Brass Bu İşleri” albümü ile büyük beğeni toplayan, baritondan tenora uzanan ses rengiyle dikkatleri çeken başarılı müzisyen Özgür Kıyat, özel bir giyim firmasının sponsorluğunda çıktığı Yaz Konserleri” turnesinin ilk durağında Akçay'da sevenleri ile buluştu.

Özgür Kıyat'ın Makedonya kökenli, etnik-balkan müzik grubu Aguşev Orkestrası eşliğinde sahne aldığı, özel bir giyim firmasının sponsorluğunda ki yaz konserleri Akçay'dan başladı. Akçay Cumhuriyet Meydanı'nda sahne alan genç sanatçı Özgür Kıyat konserine yeni albümünde ki balkan ezgileri taşıyan leblebi” şarkısı ile başladı. Ardından hareketli parçaları ile Akçaylılar'ı coşturan Kıyat, slow şarkıları ile de duygusal anlar yaşattı.

Cumhuriyet Meydanı'nda ki konsere Akçaylılar yoğun ilgi gösterirken genç sanatçıyı babası Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticisi emekli Koramiral Atilla Kıyat ile Akçay Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Öz birlikte izlediler.
Konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Öz, Akçay anısına genç müzisyene plaket verdi. İzleyicilerin ısrarı üzerine tekrar sahneye dönen Kıyat, iki parça daha seslendirip Onuncu Yıl Marşıyla konserini tamamladı.

10 tatil beldesinde gerçekleşecek Özgür Kıyat Yaz Konserleri 3 Ağustos'taki Datça konseri ile sona erecek. 





Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı