Akçetin’e anlamlı veda

Akçetin’e anlamlı veda

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 41 yıllık görev süresi ardından kendi isteği ile emekliye ayrılan Fatih Orta Okulu müdürü Vasfi Akçetin’i şükran plaketi ile uğurladı.

   Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlaması dolayısı ile Öğretmen evinde okul müdürleri ile bir araya geldi.

Kaymakam Engin Aksakal’ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jan. Binbaşı Mahir Mavi’nin de hazır bulunduğu Müdürler toplantısında yeni dönem okullar arası sorunları çözümü, olası güvenlik problemlerinin çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunulması düşünülmüştü.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 20222-2023 eğitim öğretim yılı dolayısı ile Okul müdürleri ile bir araya getirdiği

Öğretmen evindeki buluşmaya 41 yıllık Eğitim hizmeti sonrası Fatih Ortaokulu Müdürlüğünden emekliye ayrılan Vasfi Akçetin’de hazır bulundu.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan toplantı öncesi Fatih ortaokulu müdürü olarak görev yaparken kendi isteği ile emekliye ayrılan Vasfi Akçetin'e hizmetleri anısına  plaket takdim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan: "41. hizmet yılında bizlere veda eden Vasfi Bey'i hizmetleriyle daima anacağız. Kendisine sağlık ve mutluluk dolu bir emeklilik dönemi diliyorum."dedi.

Daha sonra söz alan Vasfi Akçetin: "Başta ilçe Milli Eğitim Müdürüm, şube müdürleri ve Arge birimine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Tüm okul müdürü ve müdür yardımcısı arkadaşlarıma Allah hayırlı emeklilikler nasip etsin dileklerimi sunuyorum" dedi.



Anahtar Kelimeler: Akçetin’ anlamlı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı