``Akdeniz bahane, Erdek şahane``

``Akdeniz bahane, Erdek şahane``

``Yalan Dünya`` ın Tülay Tatilini Erdek`te geçiriyor





Kanal D yelevizyonunun sevilen dizisi ``Yalan Dünya``nın hafta sonu tamamlanan sezon çekimleri ardından tatile çıkan ekip`ten, dizideki Tülay
( İrem Sak) tatilini geçirmek üzere ailesi ile birlikte Erdek`e geldi.


Tatil`de birileri gibi gösterişli yıldızlı otelleri değil, mütevazı akraba evini tercih eden Sak ailesi bilgi donanımlı alt yapılarına rağmen gösterişe karşı hayranlık duymamaları sanatsal yükselişte ana neden olarak gösterildi.

Kanal D  televizyonunun izleyici Reytinğ alan dizisi ``Yalan Dünya``nın Tülayı (İrem Sak) beraberinde ailesi ile birlikte geldiği Erdek`te Kurbağalı`nın son noktasında faaliyet gösteren Blue Moon Cafe & Beach`ta dostları ile birlikte olurken, kendisine gösterilen hayranlık ve fotoğraf çektirmek isteyenlere de ``Hayır`` demedi.

6 Ağustos`ta başlayacak çekimlere kadar Tatilini Erdek`te geçirecek olan İrem Sak (Tülay) geçmiş yıllarda yüzmeyi Kafkas motel`de öğrendiğini Erdek`i havası, denizi, kumu ve güneşi ile hiç bir yere değişmeyeceğini söyledi.
Daha önce ``Şenyuva`` dizisi ile ``Beşer, Beşer`` adlı eğlence programlarında ekran karşısına geçen genç ve güzel sanatçı dizi yıldızı olmasında kendisine ailesi ve yönetmen olan agabeyi Ayberk Sak`ın çok büyük desteği bulunduğunu söyledi.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli