Akın, Akın geliyor

Akın, Akın geliyor

CHP´nin Büyükşehir Başkan Adayı Ahmet Akın, Gönen, Manyas, Bandırma ve Erdek´te konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Akın, bugün Gönen, Manyas ve Bandırma´dan sonra da Erdek´te konuştu.

 AHMET AKIN BANDIRMA da

Akın, Gönen ve Manyas´tan sonra Bandırma cumhuriyet alanına geldi. Burada önce Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı konuştular. Ardından söz alan milletvekili Akın, 31 Martta yapılacak yerel seçimde hem ülke düzeyinde, hem de Balıkesir´de başarılı olmak için çok çalışacaklarını belirtti.

Akın´ın Bandırma´daki açık hava toplantısına Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı ve CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal da katıldı.

                 AHMET AKIN, ERDEK´TE KONUŞUYOR

Milletvekili Akın, daha sonra Erdek´e geçerek, boru hattı kısmen tamamlanarak ilçenin bazı bölgelerine verilecek doğalgazın ateşinin yanması törenine katıldı. Burada Erdek bandosu ve davul-zurna eşliğinde ve çok kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Akın, Kurbağalıdere bölgesinde, Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal ile birlikte sembolik anlamda doğalgaz ateşini yaktı.

Doğalgaz açılışı yaptı, ardından cumhuriyet alanına geldi.

Burada ilk konuşmayı Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı yaptı. Sarı, geçtiğimiz günlerde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin, doğalgaz ile ilgili olarak Erdek´te yaptığı töreni ?çakma? olarak nitelendirirken, kendisinin 1999 yılından beri doğalgazın gelmesi için çaba harcadığını vurgularken, şunları söyledi:

?Ülkemize doğalgazın girmesinden bu yana doğalgazın Erdek´e gelmesi için uğraş veriyorum. İlk aşamada ilçemize 7-8 kilometrelik doğalgaz hattı döşenecekti, biz bunu 22 kilometreye çıkardık. Önümüzdeki günlerde bunu 26 kilometreye yükselteceğiz. Erdek´te doğalgaz 10 gün içinde Kanava, Hükümet Caddesi ve Alaattin Mahallesi´ne verilecek. 2019´da ise doğalgaz ulaşmayan yer kalmayacak. 22 kilometrelik doğalgaz kazıları için 4 milyon 440 lira harcadık. İlçede toplam doğalgaz kazıları 140 kilometreyi bulacak ve bize toplam maliyeti 128 milyon lira olacak.?

Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı konuşuyor.

Kendi çocuğumuz Ahmet Akın´ın, 31 Mart yerel seçiminde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olacağına inandığını belirten Sarı, ?Ancak bu yetmez, Bandırma´yı, Edremit´i, Gönen´i, Balıkesir´deki 20 ilçeden en az 14´ünü de kazanarak Büyükşehir Belediye Meclisi´nde çoğunluğu elde etmeliyiz? dedi.

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı´nın konuşmasının ardından Milletvekili Ahmet Akın, cumhuriyet alanındaki vatandaşlara seslendi. Akın, ?Sizi çok seviyorum. Sizin evladınızım? diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

?Milletvekilliğim döneminde hiç ayırım yapmaksızın herkesi kucaklıyorum. Halka hizmetin, hakka hizmet olduğuna inanıyorum. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum takdirde gerçekleştireceğim projeler üç yıldır hazır. Yani dersime çok iyi çalıştım. Erdek´i de yeniden Türkiye´nin bir numaralı turizm kenti yapacağız. Erdek´i uçuracağız. Buraya yeniden herkes akın edecek.?

Belediye Başkanı Sarı´nın, Akın´a plaket vermesinden sonra sahneye çıkan muhtarlar, Akın´ı kutlayıp başarılar dilediler.

Ardından İnanç Alankuş, Erdeklilere bir konser verdi.    Önder BALIKÇI

CHP İl Başkanı Serkan Sarı ile Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma cumhuriyet alanında halka seslendi.

Bandırmalılar, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın´ı dinlemek için uzun süre beklediler.



Anahtar Kelimeler: Akın Akın geliyor
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli