Akın'da hedef 10 Numara vekillik

Akın

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akın, enerjisi, samimiyeti ve çalışkanlığı ile dikkat çekiyor.

2011 Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi 4. sıra Milletvekili Adayı olarak gösterilen Akın, 2011'de seçimlerin hemen ertesinde, 2015 için çalışmalara başladı.

İngiltere'de Cambridge Eurocenter'da Dil ve Ekonomi eğitimleri alan Akın, ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi'nde Siyaset eğitimi görmüş. İspanya'da farklı tarihlerde Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Üretimi” üzerine birçok eğitim ve seminerlere katılarak bu konuda uzmanlaşmış. Şu anda ülkemizin enerjide dışa bağımlılığını sona erdirecek, çevreye duyarlı ve daha ekonomik elektrik üretim projeleri üzerinde ulusal ve uluslar arası arenada çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir benim ailem”

Gönen'de doğup ilköğretimini de burada tamamlamıştır. Anne ve babasını erken yaşta yitiren Akın; Siyaset beni büyük bir aileye dahil ediyor. İnsanlarımızla birlikte bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Balıkesir'in yetiştirdiği bir evlat olarak, Balıkesir'deki her ev benim evim, tüm Balıkesirliler ailem” şeklinde konuştu.

Balıkesir'i karış karış gezen, halkın sorunlarını dinleyen, genç, enerjik yapısı ve sempatisi ile ön plana çıkan Akın Balıkesir'in hiperaktif ve çalışkan adayı” olarak biliniyor.

Milletin en temel sorunlarını bilmeden, millete vekil olunmaz”

Milletvekili aday adaylıklarının açıklanmaya başladığı dönemleri de eleştiren Akın; Millete, memlekete hizmet etme yolunda ‘ben çalışmaya yeni başladım' demek çok yanlıştır. 2011 seçimlerinin ertesinde de çalışmalarımıza aynı şekilde devam ettik. Halkını, yöresini, memleketini çok iyi tanımak, sorunlarını en iyi şekilde bilmek gerek ki çözüm de üretebilesin. Milleti tanımadan, halkın en temel sorunlarını anlamadan milletin vekili olunmaz.” diyor.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli