Akın'dan ADD ziyareti

Akın

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET AKIN "ADALET ve DEMOKRASİ HAFATASI" KAPSAMINDA ADD BANDIRMA ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ.

CHP Genel başkan yardımcısı Balıkesir Milletvekili ve Ahmet Akın, katıldığı cenaze dolayısı ile spontane gelişen bir programla geldiği Bandırma'da ziyaret programına ADD şubesini de kattı.

Aynı zamanda ADD Bandırma şubesi, üyesi olan Akın'a ADD Başkanı Serdar Polat ziyareti anısına Atatürk'ün Kocatepe maketini armağan etti.

Manşet'te canlı yayımlanan ziyarette ADD Başkanı Serdar Polat, Cumhuriyet aydınlarının katledildiği takvim olan 24-31 Ocak'ın "Adalet ve Demokrasi haftası" olarak kutladıklarının, bu anlamda kendisininde görüş ve düşüncelerine yer vermesini istedi.

CHP Genel başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Uğur Mumcu'yu yadederken verilen mücadelede özellikle yerel basının hala milli mücadele kapsamında emek verdiğini söyledi.

Akın, kalemini satmayan, haktan, hukuktan yana, o günlerde bugünleri görüp büyük bir cesaretle yazmayı sürdüren Uğur Mumcu'yu bir kez daha özlemle yadettiğini söyledi.

Akın, Ocak ayında kaybedilen tüm Demokrasi şehidi aydınları bir kez daha rahmetle andığını vurguladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, ADD Başkanı Serdar Polat ile 24-31 Ocak Adalet ve Demokrasi Haftası etkinliği içinde hazırlanan Basın Şehidi Uğur Mumcu anısına hazırlanan stand'ın önünde resim çekindiler.



Anahtar Kelimeler: ' ziyareti
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı