Akın’ın katılımı ivme kattı

Akın’ın katılımı ivme kattı

CHP ilçe örgütü, esnaf ve mahalle gezilerine Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’da katıldı.

CHP ilçe örgütü, esnaf ve mahalle gezilerine Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’da katıldı.

Haziran 2023 te yapılması öngörülen Cumhurbaşkanlığı genel seçimlerine sayılı günler kala seçmen ziyaretlerine yoğunluk veren CHP Bandırma ilçe Başkanlığı bugün Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ın da katılımı ile esnaf ziyaretlerinde bulunuldu, Kapalı Pazar yerinde vatandaşların beklentileri not alındı.

Öncelikle CHP ilçe başkanlığında bir araya gelen CHP liler parti çatısı altında yapılan basın açıklamasına şahit oldular. Basın açıklamasında ilk söz alan ilçe Başkanı Dr. Selim Panç ülkenin seçim sürecine girdiğini, CHP olarak gerçekleştirdikleri ziyaretlerde halktan aldıkları mesaj ile bunu açıkça gördüklerini, iktidarın gidici olduğunu söyledi.

Panç, ilçe başkanlığı olarak bu seçim sürecini çok iyi değerlendirdiklerini, amaçlarının artık bu harami iktidarın işini bitirmek olduğunu açıkladı.

Başkan Panç daha sonra Genel Başkan yardımcısı Ahmet Akın’a ziyaret ve katılımlarından dolayı bir buket çiçek ile Haziran ayında yapılacak seçimlerin ilk sonuçlarını yazmak için kendisine bir kalem armağan etti.

Basın açıklaması buluşmasında söz alan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ise iktidara yönelen bir partinin ilk aşamasının yerel yönetimlerden başladığını, bu anlamda Bandırma belediyesi olarak hayata geçirdikleri projelerin Bandırmalılar tarafından karşılık bulduğunu söyledi.

Bu arada CHP’ye üye olan gençlerin katılımlarından dolayı yaka rozetleri takıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’da Bandırma Belediyesinin çalışmalarının Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.

Akın, “Mart’ın sonu Bahar dedik, işte bütün belediye başkanlarımız hepsi tarih yazıyor. Bu çabanın karşılığı olarak ülke genelinde oylarımız artış gösteriyor. Bu iktidar 20 yıldır iş başında hala “şunu yapacaktık, bunu yapacaktık” diyorlar bugün kadar elinizi tutan mı vardı, yapsaydınız.”dedi.

Akın, İktidarın doğrulara tahammülü olmadığı ve doğruların yazılmaması için sansür yasasını getiriyor. Bu en çok yerel basını etkileyecek.  Seçim üzeri bunu yapmalarının vatandaşın yazılanlarla gerçekleri öğrenmelerinin önüne geçmek olduğunu söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Akın ve CHP’liler daha sonra sokağa çıkarak esnaf ziyaretlerinde bulundular.



Anahtar Kelimeler: katılımı kattı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı