Akoğlu ilköğretim de ödül zamanı

Akoğlu ilköğretim de ödül zamanı

Masa tenisinde dereceye giren veliler ödüllendirildi.




Kor.Gen.Enver Akoğlu ilk öğretim okulunda ``Okullar hayat olsun`` projesi kapsamında 15 Şubat- 1 Mart tarihlerinde veliler arasında tertiplenen Masa tenisi turnuvasında dereceye giren veliler ödüllendirildi.

Milli Eğitim spordan sorumlu Şube müdürü Ali Ağaçdiken`in hazır bulunduğu törende Bayanlar kategorisinde  1.Nergiz Özel, 2.Nagehan Altıntaş, 3.Çiğdem Efe ve 4. Ayşegül Yetik, Erkeklerde ise 1. Tanju Cansever, 2.Denizhan Soylu 3.Halil Şahin 4. Sebahattin Akay törenle plaketlerini aldılar.

Kor.Gen.Enver Akoğlu ilköğretim müdürü Cüneyt Taşkın yaptığı konuşmada velilerinde sosyal etkinlikler kapsamına çekilmesi noktasında gerçekleştirdikleri faaliyetlerin bundan sonrada devam edeceğini söyledi.

Spor`dan sorumlu İlçe Milli Eğitim şube müdürü Ali Ağaçdiken ise Eğitim kurumlarının tüm faaliyetlerine destek verildiğini söyledi.





büşranur yetik
2.03.2012 20:37:19
böyle etkinlikler bandırma için çok önemlidir. bundan sonrada velilerin bu türlü etkinliklere katılarak çocuklarına ve okullarına maddi ve manevi katkılarının olacağını düşünüyorum

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli