Akova`nın adı Büyükşehir ile anılıyor.

Akova`nın adı Büyükşehir ile anılıyor.

CHP ve Körfez bölgesinde çalışkanlığı ile adı öne çıkan Akova Büyük şehir`e aday gibi.




___________________________________________ Hasan AKAR
Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova Ramazan Karaca`nın hazırlayıp sunduğu Balıkesir Meydanı isimli programda Büyük Şehir başkan adaylığına göz kırptı.

Sunucu Ramazan Karaca`nın tüm sorularını içtenliği ile cevap veren Başkan Akova ‘'Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacak mısınız?''  sorusuna hayır demedi.

‘'Şuan bunları konuşmak için henüz çok erken'' diyen Akova Balıkesir Büyükşehir olduğunda CHP`NİN Belediye Başkanlığını kazanma şansının diğer partilerden daha yüksek olduğunu söyledi.

Akova ‘'Bunu son genel seçimlere dayanarak söylüyorum CHP`nin oyu yüzde 53 her seçimin kendi içinde stratejisi vardır, pozisyonu vardır. önümüzdeki kurultaydan sonra değerlendirme yapılacak Büyükşehir Belediye Başkanlığı için  tüm Balıkesir`i kucaklayacak iyi bir aday çıktığında kazanma şansımız çok yüksek tabi bu noktada ekipte çok önemli''  dedi.

Akova ‘'aday olur musunuz?''  sorusuna ‘'Henüz bunları konuşmak için çok erken bir şey söylemem şık olmaz'' dedi.

Tecrübeli siyasetçi Akova'nın canlı yayındaki rahatlığı ve kendine olan özgüveni ile Bölgesindeki  popülerliğini değerlendiren CHP liler Büyük Şehir dayatmasının Balıkesir'in önüne konması halinde kaçınılmaz Başkan namzedinin Akova olacağına kesin gözü ile bakıyorlar.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı