AKP Erdek´te Başkanını arıyor

AKP Erdek´te Başkanını arıyor

Öne çıkan isimler üzerinde gizli anketler başladı.Kamu oyu "Kim!.." derse o olacak...

 

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tasarrufu ile İstifası istenen Erdek İlçe Teşkilatının, bu talep doğrultusunda hareket ederek istifaların il Başkanlığına sunulması üzerine, ilçe ´de yapılacak yeni görevlendirme gündeme damgasını vurdu.

Ankara´nın Partiyi kurmakla ilgili görevi kime vereceği merak konusu olurken, teşkilat içinde mihenk taşı olarak bilinen isimlerden başlamak üzere, kamuoyu üzerinde gizli anketlerin yapıldığı gelen duyumlar arasından.

/resimler/2016-4/18/1702300520701.jpg

AKP nin ELİNDE HANGİ İSİMLER VAR

AKP Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı bu noktadaki araştırmayı yapıp, somut bir ismin öne çıkması anlamında her zaman olduğu gibi bir araştırma şirketi ile yaptığı anlaşma gereği hem ilçe merkezinde, hem de kırsalda yapılan anket çalışması Erdek ilçe teşkilatının yeni ismini belirleyecek. İşte üzerinde durulan alternatif isimler.

Ramazan Bayer (Emekli Milli Emlak Şefi) Mehmet Arslan (Eski İl genel Meclisi Üyesi-Erdekspor Başkanı) Ali Ertek (Eski İlçe Başkanı ve Meclis Üyesi) Selçuk Acu (Eski Meclis Üyesi) Levent Çalışkan (DYP Eski Başkanı ve AKP Yön. Kur.) Kemal Kayan (2. Dönen AKP ilçe sekreteri) Adem Kan (Eski İlçe Başkanı) İbrahim Erdoğan (Eski Anap Bşk.) Mustafa İlgen (Marmara Birlik Y.Kur.) Pakize Ciciler (Eski Yön. Ve Meclis Üyesi) Ceyhun Mırız (Meclis Üyesi)



enverçavuş
19.04.2016 21:59:38
MUSTAFA İLGEN OLSUN AKP İLÇE BAŞKANLIĞI YAKIŞIR

Anahtar Kelimeler: Erdek Başkanını arıyor
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli