AKP, Muhtarlarla kahvaltıda buluştu.

AKP, Muhtarlarla kahvaltıda buluştu.

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı 19 Ekim Muhtarlar Gününü Kahvaltı programı ile kutladı.

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı 19 Ekim Muhtarlar Gününü Kahvaltı programı ile kutladı.

/resimler/2017-10/19/1914286060264.jpg

Erdek AK Parti ilçe Başkanı Kemal Kayan beraberinde Kadın kolları Başkanı Gülser Sarıaslan ve bazı yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu kahvaltı etkinliğinde Erdek Muhtarlarını ağırladı.

Öğretmen evindeki kahvaltı etkinliğine katılan Muhtarlar Derneği Başkanı Semra Koza Baycan önderliğindeki Muhtarlar mahallelerinde yaşadıkları sorunları ve beklentilerini anlattılar.

AK Parti Erdek ilçe başkanı Kemal Kayan bugünden yarına problem çözmenin mümkün olmadığını, Büyükşehir´nin girişimleri sonucu Kapıdağ çevre yolunun karayollarına devir edilerek %90 oranındaki bölümünün asfaltlandığını, buna ek olarak Erdek çevre yolu için gerekli fizibilite çalışmalarının yapıldığını önümüzdeki günlerde istimlak alanı içinde kalan tapu sahiplerini TCK Bursa bölge müdürlüğüne çağırılarak istimlak bedelleri üzerinde görüşme sağlanacağını söyledi.

Kemal Kayan, Erdek´in şebeke suyu sorunu anlamındada bazı çalışmaların bulunduğunu Eğridere su projesi sonrası yerel beledileyer tarafından bugüne dek her hangi bir iyileştirme programı bulunmadığını vurgulayarak bu sorunun çözümü noktasında Yukarı Yapıcı göletinin deşarj sistemi ile Erdek şebekesine bağlanma planlarının bulunduğunu söyledi.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli