AKP Adayı Aydınlıoğlundan halk adamı imajı

AKP Adayı Aydınlıoğlundan halk adamı imajı

Haber/Hasan AKAR//HAVRAN        

Bir dönem rötardan sonra yeniden aday listesindeki yerini alan AKP adayı Ali Aydınlıoğulu gezdiği yerlerde hizmet vaat etti.

12 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler için yoğun bir çalışma temposu içinde çalışmalarını sürdüren AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Ali Aydınlıoğlu, Havran ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sanayi Sitesi`nde bir demirci dükkanına girerek hayırlı işler temennisinde bulunan Aydınlıoğlu, demirci ile birlikte demir dövdü. Köy ziyareti sırasında ise çayları kendisi doldurarak seçmene ikram etti. Aydınlıoğlu`na halk ``İçimizden biri" diyerek büyük ilgi gösterdi. Esnaf ziyaretlerine, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, AK parti İlçe Başkanı Muharem Aydınlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, oda başkanları ile partililer katıldılar. Aydınlıoğlu ve beraberindeki heyet esnaf ziyareti`nden sonra akşamıda köy ziyaretlerinde bulundular.

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Ali Aydınlıoğlu, "Bismillah diyerek yola çıktık. Hükümetin köylerimize yaptığı hizmetler ortada. Ülkemizde istikrar, güven ve huzur sağlanmıştır. Köylerimiz vali, kaymakam gördü. Eskiden seçimden seçime gördüğü milletvekillilerini çok sık görebiliyor. Derdini çekinmeden anlatabiliyor. Eskiden milletvekilleri seçimden seçime geliyordu. Geçmişimizi unutmayalım. Bunu AK Parti başardı.Köylerimizde meydan düzenleme çalışmaları kapsamında kilit taşlar döşenerek çehresini değiştirdik. Aynı zamanda bütün köylerimizin hemen hemen hepsinin alt yapı çalışmalar kimi tamamlandı, kimi yerde ise sürüyor. İnşallah önümüzdeki süreçte alt yapısı tamamlanmamış ve meydan düzenlemesi yapılmamış köyümüz kalmayacaktır." dedi.

Tüm bunların 8,5 yıl gibi kısa sürede tamamlandığına dikkat çeken Aydınlıoğlu şöyle konuştu: "Artık benim vatandaşım, bütün hastanelere gidebiliyor. Artık devlet hastanesi, özel hastane ayrımı yok. İstediğine gidebiliyor. 8,5 yıl önce hastanelere gidildiğinde, `Allah fakiri fukarayı buralara düşürmesin` diye dualar ederdi. Şimdi herkes ayırt etmeden tedavisini yaptırabiliyor. Bunlar da yeterli değil. Dünyada en iyi ne varsa bizim insanımız da onu hak ediyor.Hükümetimiz ekonomik kalkınma adına da çok önemli adımlar attı. Tarıma ve hayvancılığa verilen desteklerin 10-15 misli arttığını esnafa ve kobilere de aynı derecede destekler yapıldı. KOSGEB bunların bir örneği. Hedefimiz dünyanın ilk 10 büyük ekonomisini arasına girmek ve Avrupa`da da ikinci olmak kişi başına düşen gelir seviyesini de 30-40 bin dolarlara çıkarmak. Bu büyük hedefe doğru yola çıktı 2023 treni. Bu trende Balıkesir nerede yer alacak? Makine dairesinde mi? Orta kompartımanda mı yoksa geçe kalanlar veya kaçak yolcuların olduğu son kompartımanda mı olacak? Makine dairesinde olmamız ve o trenin yönlendiren o takımın içinde olmamız gerekiyor. Bu nedenle hangi partili olursa olsun Balıkesir çatısı altında bir olalım. Tek olalım güçlü olalım. Türkiye 2023 hedefine doğru ilerlediğinde o kemikleşmiş problemler bıçakla kesilmiş gibi yok olacaktır. Çeteciler, terör gibi sorunlar ortadan kalkacaktır. Çünkü bataklık kuruyunca sinekler yok olacaktır" dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli