AKP ADAYLARI TANITTI

AKP ADAYLARI TANITTI

AKP Balıkesir Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları tanıtıldı.

AKP Balıkesir Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları kamuoyuna tanıttı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile genel Başkan yardımcısı ve milletvekili olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur ve AKP İl Başkanı Av.Mahmut Poyrazlı sahneye çağrılan ilçe belediye başkan adaylarını tek tek tanıttılar.

30 Mart seçimlerinde milletle beraber olup tüm belediyeleri AKP yapacaklarını ifade eden AKP Belediye Başkan Adayları sahnede el ele tutuşup partililerini selamladı.

Balkonuk tesislerinde büyük coşku gösterisinin gerçekleştiği Ak Parti belediye başkan adayları tanıtım töreninde renkli görüntüler de yaşandı. Adayların sahnedeki tanıtımlarının ardından hepsinin bir araya getirildiği esnada ise sahnenin önünde izdiham yaşandı. 

AKP İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı`nın açılış konuşmasının ardından sırasıyla AKP Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur ve son olarak Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu`nun yaptığı konuşmaların ardından aday tanıtımına geçildi.

Merkezde yeni kurulan ilçelerden başlayan aday tanıtımlarında tüm ilçelerin görüntülü slayt sunumları yapıldıktan sonra her ilçenin teşkilat başkanı ve Belediye Başkan adayı beraber sahneye çıkarılarak Bakan Eroğlu, Büyükşehir Adayı Uğur ve İl Başkanı Poyrazlı tarafından el ele tutuşup salondaki partilileri selamladılar. İşte AKP`nin Balıkesir`deki Belediye Başkan Adayları:

"Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, Altıeylül Zekai Kafaoğlu, Ayvalık Hakan Kayaalp, Balya Şaban Özel, Bandırma Recep Şekerci,Burhaniye Necdet Uysal, Bigadiç İsmail Avcu, Dursunbey Ramazan Bahçavan,Edremit Özkan Kostak, Erdek Hüseyin Aysan, Gömeç Kazım Arslan, GönenHüseyin Yakar, Havran Emin Ersoy, İvrindi Recai Baytar, Karesi Yücel Yılmaz,Kepsut İsmail Cankul, Manyas Hasan Kahraman, Marmara Süleyman Aksoy,Savaştepe Turhan Şimşek, Sındırgı Ekrem Yavaş, Susurluk Hüseyin Hızlıoğlu."

 

 


  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false