AKP den ağaç kesilmesine tepki

AKP den ağaç kesilmesine tepki

AKP Başkan vekili İsmail Sertkaya:``CHP'li yerel yönetimden ağaç katliamı yapıyor`2




Bandırma Belediye Başkanlığının yol çalışmaları kapsamında Hamit Kaplan Caddesi üzerinde bulunan cam ağaçlarını kesmesine AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığından tepki geldi.

AK Parti Bandırma İlçe yürütme kurulu üyesi İsmail SERTKAYA konuyla ilgili yaptığı açıklamasında Yeşili yok ederek yapılacak her düzenleme nefes alacak alanlarımızı daraltacaktır. Ağaçlar yok edilerek yapılan yol çalışmaları şehirlere bir anlam katmaz” dedi.

SERTKAYA Geçtiğimiz yerel yönetimler döneminde çevre düzenlemeleri kapsamında kesilen bir ağacı yeşil hassasiyetlerini gerekçe göstererek şikâyet eden mevcut yerel yönetim şimdi de yol çalışmaları adı altında adeta çevre katliamı yapmaktadır. CHP ve CHP'li Bandırma Belediyesi yöneticileri bu konuda samimi olmadıklarını bu davranışlarıyla bir kez daha ortaya koymuşlardır” şeklinde konuştu.

SERTKAYA devamında şunları söyledi Bilinmelidir ki yollar ve yaşam alanları sadece araçlara ait değildir, yayanın da, ağaçların da, şehri mekân tutmuş hayvanların da yaşam alanıdır. Belediyecilik yaptığını zanneden karar vericiler yok ettikleri ağaçlardan dolayı Bandırma halkına hesap vermelidir. AK Parti olarak sebebi ne olursa olsun mevcut yerel yönetimin şehri kimliksizleştirme çalışmalarına asla müsaade etmeyeceğiz. Bandırma'da yaşayan herkesi yeşil alanlara sahip çıkmaya, bundan sonra yapılacak olası bir ağaç katliamına engel olmak için uyanık olmaya, Bandırma'nın havasına, suyuna, toprağına sahip çıkmaya davet ediyoruz”





İsmail Koçyiğit
29.05.2013 02:06:07
Yol düzenlemesi kapsamında,budanan ağaçlar için eleştiri yaparken önce Cemal Öztaylanın belediye başkanı olunca cum.meyd.nındaki yeşil katliamında nerede idiniz.2. cisi Ergili köyünde DASKYLEON çalışanlarının kaldığı eski okulun bahçesinde 60 adet 50 yıllık çam ağaçları katliamı bütün yerel ve ulusal basında eleştiri konusu olmuşken niçin sesiniz çıkmıyordu sayın ilçe başkan yardımcısı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı