AKP Edincik`te teşkilat yeniledi

AKP Edincik`te teşkilat yeniledi

Edincik`de istifa eden, AKP Belde Başkanlığına Kamil Eryılmaz atandı



AK Parti Edincik Belde teşkilatında Başkan Enver Duva`nın istifası ile boşalan göreve getirilen Kamil Eryılmaz getirildi.

Başkan Kamil Eryılmaz,``Parti içinde üyeler ile vatandaşlarımız arasında iletişim çok büyük önem arz etmektedir. Gerek parti üyemiz gerek parti üyesi olmayan vatandaşlarla yeterli iletişim sağlayamayan teşkilatlar başarılı olamazlar. Bu anlayışla beraber tüm halkımızı kucaklayan, her kesime hitap eden, bir yönetim mozaiği oluşturduk. Yönetimde bulunan arkadaşlarımla beraber çalmadık kapı, gidilmedik sokak bırakmayacağız. Halka hizmet Hakk`a hizmettir anlayışımızla,halkımızın daima yanında olacağız``dedi. 


Eski Belde Başkanı Enver Duva`nın işleri nedeniyle görevi bıraktığını belirten Eryılmaz,``Duva`ya görev süresince yaptığı çalışmalardan dolayı teşkilatım adına teşekkürlerimi sunarım. Arkadaşımız görevi bıraktı ancak parti ile bağı kopmadı. Bundan böyle tecrübeleri ile bizlerin yanında olacağından kimsenin şüphesi olmasın`` dedi. 

Eryılmaz``Göreve geldiğimiz ilk günlerde beldemizin en büyük geçim kaynağı olan zeytincilik ile ilgili çalışmalar başlattık. Son yıllarda zeytin sineği ile mücadelede bazı sorunlar yaşanıyordu ve vatandaşımız mağdur durumda kalıyordu. Bu olaya sessiz kalmayarak, değerli büyüklerimiz ile koordineli bir çalışmadan sonra sonuca ulaştık. Üreticimizde oluşan mağduriyeti sonlandırmamız da bizlere yardımcı olan başta Balıkesir Milletvekilimiz Sayın M. Cemal Öztaylan`a, Bandırma AKP İlçe Başkanı Sayın Eşref Kasapoğlu`na, S.S. 775 Sayılı Edincik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi yönetim kurulu üyelerine ve konu ile ilgili bizlere yardımlarını esirgemeyen yönetici arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunarız.

Yaklaşan yerel seçimlere değinen Eryılmaz,``Partimizin oyları ülke genelinde olduğu gibi Balıkesir`de de her geçen gün artmakta. Önümüzde yerel seçimler gibi zorlu bir sınav var. Bu sınavda AKP Edincik Belde teşkilatı olarak bizlere çok önemli görevler düşmekte. Üstümüze düşen görevi fazlasıyla yerine getirmek zorundayız. Hedefimiz Bandırma`da AKP`yi tekrar zirveye çıkarmaktır`` dedi.



mehmet tosun
31.07.2013 23:01:58
iyi şişinmişinde arkanda bir atatürk resmi yok,tayyibinde devri bitecek merak etme,

Ahmet çıtak
1.08.2013 10:51:15
Bu yönetimin Edinciği seçimlere hazırlayacağına kargalar bile güler mozaik demişken valla tambir mozaik olmuş anlayan anladı bu arada resimde fırıldak kubi lakaplı halil alak nerde utancında masanın altınamı kaçtı acaba

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı