AKP Erdek İlçe Başkanı Metin Canbaz:

AKP Erdek İlçe Başkanı Metin Canbaz:

İstifa nedenim, üst yönetimin bizi tanımayan tutumlarıdır”







1,5 yıllık görev süresinin ardından AKP Erdek İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Metin Canbaz, İstifa nedenim, Balıkesir il yönetimimiz başta olmak üzere üst düzey yöneticilerimiz ve milletvekillerimizin, ilçe yönetimimizi tanımaz tutumlar içinde olmalarıdır” dedi.

Balıkesir iline gelen Bakanların ziyaretlerinden bile ilçe yönetimi olarak kendilerinin haberdar olmadığını vurgulayan Canbaz, şunları söyledi:

Daha önce 7 yıl ilçe yönetim kurulunda görev yaptım. Son 1,5 yıl ise ilçe başkanlığını üstlendim. Bu süre içinde özel işlerimden bile büyük fedakârlıklar göstererek, partimin başarısı için çaba harcadım. Ama artık ilçe yönetim kurulumun hiçe sayılmasına göz yumamazdım. Bu nedenle politikada aynı yolda yürüdüğümüz arkadaşlarımın da görüşlerini alarak, noter kanalıyla ilçe başkanlığı ve parti üyeliğinden istifamı  partime gönderdim. Ancak bundan sonra da politikadan kopmaya niyetim yok.”

Canbaz, İstifanızı, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan nasıl değerlendirdi?” şeklindeki soruyu da, Bunu, sayın Aysan'a sorun” diye yanıtladı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı