AKP İftarı Kayacık`taydı.

AKP İftarı Kayacık`taydı.

AK parti Gençlik kolları, 100. yıldan sonra kayacık`ta iftar verdi.

AK Parti’den her mahallede toplu iftar programı Kayacak`ta idi.

AK Parti Bandırma Gençlik Kolları Başkanlığı “20 mahallede 3 bin dua” projesi kapsamında 100.Yıl Mahallesinin ardından Kayacık Mahallesinde de toplu iftar verdi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Tuzcu, “20 mahallede 3 bin dua” ismini verdiğimiz proje kapsamında gençlik kolları olarak Ramazan ayı boyunca her akşam bir mahallede toplu iftar yemekleri düzenleyeceğiz. 100. Yıl Mahallesinde ilki düzenlenen toplu iftar programının ikincisini Kayacık Mahallesinde yaptık”dedi.

Tuzcu “İftar sofralarımız hem ailemizle hem de toplumdaki diğer kişilerle bir araya gelme, bir tas çorbayı paylaşma anlarıdır. Birlik ve beraberliğin, kardeşlik duygularının yaşandığı anlardır. Bandırma’nın dört bir yanında kurulacak olan iftar sofralarında birlik ve beraberliğimizi artıracak, kardeşliğimizi yücelteceğiz" şeklinde konuştu.

Ramazan ayında sofralara bereket geldiğini, bu ayda kardeşliğin ve paylaşma duygusunun zirve yaptığını belirten Tuzcu devamında şunları söyledi "Ramazan`ın ruhu birliktir, kardeşliktir, paylaşmaktır. Ramazan ayının bir anlamda iyilik ve hayırda yarışma mevsimi olarak algılanması gerekiyor. Ramazan, paylaşmak, özveri, fedakârlık ve bütün güzellikler adına ne varsa harmanlayıp gönülden gönüle sunmaktır. Herkese yüreğimizin kapılarını açmak, çevremizdeki insanların dertleri ile dertlenip, hüzünlerini, acılarını, bütün azalarımızda hissedebilmek, sevinçlerine ortak olabilmektir. AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da vatandaşlarımızla iç içe olacak.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli