AKP İlçe Başkanlığına Kasapoğlu getirildi.

AKP İlçe Başkanlığına Kasapoğlu getirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Bandırma İlçe teşkilatının 4. olağan kongresini Zeki Ersin`e karşı Eşref Kasapoğlu kazandı.







_______________________/ Metmet EREN
Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Bandırma İlçe Örgütü'nün 4. olağan kongresi yapıldı. Prenses Düğün Salonu'nda gerçekleşen kongre AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı, Balıkesir Milletvekilleri M. Cemal Öztaylan, Ali Aydınlıoğlu ve Tülây Babuççu da katılarak, düşüncelerini açıkladılar. 400 delegenin katılma hakkının bulunduğu kongrede, ilçe yönetim kuruluna aday iki aday liste yarıştı. Bu listeler, Eşref Kasapoğlu ile Zeki Ersin'e aitti. Oylamada  400 delegeden 288'i oy kullandı. Eşref Kasapoğlu'nun listesi 249 oy alarak, seçimi kazanırken, Zeki Ersin'e ait listeye ise 39oy çıktı.


Eşref Kasapoğlu Başkanlığı'ndaki Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Hüseyin Kaşık, Göksel Karlahan, Recep Hakan, İsmail Sertkaya, Nejla Türker, Yakup Mence, Edin Özbek, Mustafa Yüzbaşı, Ali Kemak Sert, Yılmaz Özdemir, İhsan Durgut, Nevin Ergün, Alp Bostancı, Ertekin Demirkol, Bora Özyuvalı, Feridun Demirdöğen, Ahmet Kurtman, Aysun Başaran, Tuğba Sıdıka Berber Karaman, Bora Öziş, Yavuz Kılıç, Yakup Ataş, İbrahim Yıldırım, Metin Atıcı, Kemal Binay, Hasan İşgörener, Tacettin Kaplan, Veysel Yaşar Öner, Serkan İpek

Büyük bir çoğunlukla seçimi kazanan Eşref Kasapoğlu, ‘' Partinin neferi olmaktan son derece mutlu olduğuna dikkati çekerken,   Ak Parti içersinde Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcılığı, iki dönem belediye meclis üyeliği görevlerinde bulundum. Göreve geldiğimizde hedefimiz 2014 yılında yapılacak olan  yerel seçimleri kazanmaktır.  Bu göreve talip olurken  mevki ve makam sahibi olmak değil. sebebi sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı ve onun neferi olmaktır.  Bu davada benimle birlikte yol arkadaşlığına var mısınız ?'' dedi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı