AKP ilçe divanı adayları dinledi.

AKP ilçe divanı adayları dinledi.

Bugün Balıkesir`de yapılacak Temayül yoklaması öncesi, Bandırma`nın 5 aday adayı ilçe divanına kendileri ve projelerini anlattı.

Bandırma AKP ilçe başkanlığı bugün Balıkesir`de yapılacak temayül yoklaması öncesi ilçe divanını bir araya getirerek 5 kişiden oluşan aday adaylarını dinlediler.

164 kişiden oluşan ilçe divan kurulu üyeleri bugün Balıkesir`de ilçe Belediye Başkan Aday adayları ve Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayları için oy kullanacaklar.

AKP ilçe Başkanı Eşref Kasapoğlu, 164 kişiden oluşan delege grubuna seslenirken kendisinin hiçbir ada adayına angaje olmamak adına oy vermeyeceğini ancak, kendilerinin oy pusulasında 3 aday adayına oy kullanabileceklerini söyledi.

Başkan Kasapoğlu`nun ardından sıra ile 10 dakika konuşan Başkan Aday adayları, kendileri ve projeleri yanı sıra niye aday olduklarını açıkladılar.

Konuşmaların sonunda söz alıp genel günden ve Bandırma hakkında konuşan Milletvekili M. Cemal Öztaylan Büyükşehir Başkan adaylarının A.Edip Uğur olduğunu açıkladı.

Öztaylan Bandırma adayının belirlenmesi içinde 5 aday adayı üzerinde yapılacak temayül yoklamasının ölçü olmayacağını, nihai kararı genel merkezin vereceği AKP de, kimin aday olacağı değil, kimin aday olarak gösterileceği olduğunu vurgulayarak, işte o zaman herkesiz o adayın yanında yer almasını söyledi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı