AKP li tecavüzcüler kodeste

AKP li tecavüzcüler kodeste

Savaştepe'de AKP'nin önde gelen isimlerinden A.T'nin kandırarak tecavüz edip, başka arkadaşlarına da peşkeş çektiği S.F. sosyal hizmetler bünyesinde korumaya alınırken 3 tecavüzcü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

Savaştepe’de AKP’nin önde gelen isimlerinden A.T’nin kandırarak tecavüz edip, başka arkadaşlarına da peşkeş çektiği S.F. sosyal hizmetler bünyesinde korumaya alınırken 3 tecavüzcü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

İğrenç olay Balıkesir’i Savaştepe ilçesinde başlayıp, Manisa’nın Soma ilçesinde son buldu.

14 yaşındaki kız çocuğu S. F. yi kandırarak ilişkiye girdikleri gerekçesi ile Savaştepe Belediye Başkanının sağ kolu olduğu öne sürülen AKP li muhtar A.T ve beraberindeki 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

14 yaşındaki S.F adındaki kız ile ilişkiye girdikten sonra kızı Soma’ya götürerek ev tutup burada M.K.  ve E.B adındaki kişilerle ilişkiye girmelerini sağlayan Savaştepe li AKP li muhtar A.T çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar.

Savaştepe’de AKP’ li muhtar olarak bilinen ve AKP’nin Savaştepe Belediye Başkanının sağ kolu olarak tanınan A.T ve 2 arkadaşı küçük yaştaki kız çocuğunu aldatarak tecavüz etmek ve tecavüze zorlamaktan sanık olarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine kondular.

Savaştepe’de başlayıp Soma’da son bulan tecavüz olayı aydınlanması ardından yapılan sorgulama sonrası suçları sabit görülerek tutuklu yargılanmalarına kara verilen AKP li A.T, M.K., ve E.B ceza evini boylarken tecavüz mağduru S. F’nin psikolojik olarak tedavi aldığı öğrenildi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı