AKP Sekiz isimle anket çalışması yapıyor

AKP Sekiz isimle anket çalışması yapıyor

İlçenin inisiyatifi dışında gerçekleştirilen anket çalışması, genel merkezin talimatı ile bağımsız kamu araştırması yapan kuruluşa yaptırılıyor.

Bandırma`da Belediye Başkan Adayı kim olacak? sorusunun yanıtını almak için 7 Aday adayı ile yarışa başlayan CHP`den sonra AKP`de genel merkez endeskli 8 isim üzerinde anket çalışması başlattı.

Kent sokaklarında, esnafa, iş adamlarına, ev hanımlarına, şoföre, seyyara yöneltilen sorularda kentin önde gelen 8 ismi Gümrükçü Yakup Ataş, Toki yapı denetim`den eski Belediye Başkanı Hasan Sur`un oğlu Haluk Sur, Bandırma`nın saygın ailelerinden Tüccar Alp Bostancı, Esnaf camiasının önde gelen isimlerinden Göksel Karlahan, Etimaden müdürü Recep Şekerci, Müteahhit Bora Öziş,  Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı ve Borsa Başkanı Halit Sezgin.

AKP`nin 5 yıl önce kaybettiği Bandırma Belediye Başkanlığını yeniden kazanma noktasında gerçekleştirdiği anket çalışması sonrası adı öne çıkan isimle veya doğrudan bir ismin aday gösterilmesi noktasında ilçe Başkanlığı kararı benimseyecek.

AKP ilçe Başkanı Eşref Kasapoğlu bu noktada yaptığı açıklamada Genel merkez bazında gerçekleştirilen anket çalışmalarından haberdar olduklarını ancak isimler üzerinde kendilerinden görüş alınmadığını ifade etti.

Başkan Kasapoğlu, Geçtiğimiz mahalli seçimlerde şanssız bir şekilde seçim kaybettiklerini, 30 Martta yapılacak seçimlerde AKP nin adayının halk nezdinde tasvip gören bir isim olması noktasında genel merkezce yapılan anket sonrası belirlenecek ismin yanında olacaklarını söyledi.



nusred yılmaz
23.09.2013 21:25:57
Şimdilik Almanyada yaşıyorum. Ama yazları Bandırmadayım ve temelli gelecegim. Bandırma için Recep Şekerci beyin güzel şeyler yapacağına inancım tam. kişi işinden belli olur. Eti madeni adam etti. Bandırmayı da güzelleştirecek ve kalkındıracaktır eminim. Yazın bunu gözlemledim.

demokrat
24.09.2013 21:32:04
Bu şehre partiliden ziyade kişiliği,vizyonu ve cesareti ile bir misyon oluşturabilecek bir "ADAM GİBİ ADAM"LAZIM.Yeri geldiğinde iktidara da,muhalefete kafa tutabilecek;HER KONUDA BİZE KÖSTEK OLAN VE BİZE BULGAR ZULMÜ REVA GÖREN il adı altındaki zebaniye baş kaldırabilecek yiğit bir adam olmalı.Devlet yatırımlarından hemen hiç pay alamayan ve gittikçe kasaba hüviyetine bürünen bu kenti kurtaracak bir adam var mı bilemem?!

  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı