AKP yorgunluk atıyor

AKP yorgunluk atıyor

Bostancı, aday adaylığı açıklaması ardından resepsiyon verdi.

AKP`de, aday adaylığı başvuru takvimi açıklanması ardından, bir biri ardına yapılan açıklamalar bugün yönetim kurulu Başkan vekili Alp Bostancı`nın açıklaması ile devam etti.

Siyaset kulvarının duyen ailelerinden gelen Alp Bostancı, AKP ilçe Başkanlığında hazırladığı vizyon gösterisi ile vermek istediği ilk mesajları iletmesi ardından yaptığı açıklamada, aday adayı değil aday gibi konuştu.

Alp Bostancı sözlerini basın mensupları veya kendisini izleyen partililerine değilde, kameralar vasıtasıyla mesajlarını doğrudan Bandırmalılara aktardı.

Bu üslup tecrübeli politikacılar tarafından aday adayı değil ``Aday`` olarak yorumlanırken, Bostancı farklılığı bukadarla kalmadı, Bostancı AKP`nin 2. adresi olarak bilinen Etimaden sosyal tesisleri yerine ilkkez bu mekan dışında bir organizasyonla aday adayı arkadaşları ve partililerine Otel Perama`da özel bir resepsiyon verdi.




Demokrat
5.11.2013 11:08:37
Hakikaten çok yorulmuşlar.Çocukların yüzlerinden belli...Eti Maden,ikinci adres...Çok maden çıktığından mıdır,yoksa bizdeki madenler çok değerli olduğundan mıdır?Bir anlayabilsek?!...

ilker türkoglu
6.11.2013 00:59:40
Çok mu çalıştınızda yoruldunuz? Bandırma devlet hastanesinde insanlar ölürken yediginiz yemekler bogazınızdan kolay geçti mi??? iktidar partisi mensupları olarak hastaneye el atın. yoksa bir daha iktidara zor gelirsiniz.

  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı