AKP,``CHP`nin sanal umre vaadine itibar etmeyin``

AKP,``CHP`nin sanal umre vaadine itibar etmeyin``

AKP Yerel seçimlerde Umre vaat eden CHP'li Başkan adayı Mirza`nın vaatlerine itibar etmemeleri çağrısında bulundu.

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu, yaptığı yazılı basın açıklamasında seçim gezileri kapsamında ilçeye bağlı Bereketli Köyü’ne giderek 30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimlerde kendilerini desteklemeleri halinde Umre’ye yollayacaklarını vaat eden CHP’li Bandırma Belediye Başkan adayının bu tür vaatlerine itibar etmemeleri çağrısında bulundu.

Kasapoğlu “Ramazan ayında ilçede davul çalınmaması için İlçe Hıfzıssıhha Kurulu’na teklif verip ardından da Yunus Emre Camii’nin kapısına kilit vuranlar şimdi kalkmışlar sadece seçilme uğruna vatandaşlarımızın dini duygularını su istimal ederek Umre’ye yollayacaklarını dile getirmişlerdir. Buradan CHP’li başkan adayına sesleniyorum. Mevlana`nın tabiri ile "Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol” dedi.

Kasapoğlu “Bunlar sadece Ramazan ayında cami kapatmıyorlar. Bunlar Manyas`ın Salur Beldesi Kalebayır Mahallesi’nde yapım çalışmaları devam eden Cemevi İnşaatını da durdurmuşlardır. Hiçbir engeli olmamasına rağmen CHP’li belediye başkanı Fethi Kilerci Cemevi inşaatı durdurmuştur. Bunların cem evine ve camiye bakış açıları budur” dedi

Devamında Kasapoğlu "Ramazan ayında bunlar Ramazan çadırında da Türk Sanat Müziğinin meşhur Meyhane şarkısını çaldırarak akıllarınca ramazan etkinliği adı altında millete taverna müziği ziyafeti çektiler" diye tepki gösterdi.



demokrat
25.02.2014 13:00:34
Bu basına yazacağım son yorum...Umre Sanal!Peki Adıyaman menzile gönderilen kırklık gurup neyin nesi.Siyaset bu kadar ucuz ellerde olmamalı.Değil mi kardeşlerim.Hepinize dua ve selamlarımla...

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı