AKP`de sular durulmuyor

AKP`de sular durulmuyor

Belediye Başkan aday adaylık başvurusu için yeni takvim belirlendi.

Adalet ve Kalkınma Partisinde 20 Ekim 2 Şubat olarak açıklanan mahalli seçimler, aday adaylıkları için yeni takvim belirlendi.

AKP genel merkez karar yönetim kurulundan yapılan açıklamada, mahalli seçimlerde aday adayı olarak isimlerin haksız bir yarışa muhatap olmamaları noktasında, aday adaylığı başvurularının öne alınarak 1 Ekim 1 Kasım arası olduğu açıklandı.

Yeni takvim belirlemesi ardından bir süre önce genel merkez tarafından 8 isim üzerinden Bandırma`da anket yapıldığı haberi, aday adaylığı noktasında düşüncesi bulunan isimlerin parti tabanındaki taraftarlarından tepki geldi.

Bu konudaki gazetemizi arayan AKP parti üyesi okurlarımız yapılan anket çalışmasının parti tabanı gerçeğini yansıtmadığını, aday adaylığı başvuru takvimine sadık kalınarak yapılacak başvurularda kendi gönüllerinden geçen isimlerin aday adayı başvurusunu yaparak parti içi yarışa dahil olacaklarını vurgulayıp, şu anda yapıldığı iddia edilen sözkonusu anket çalışmasının her hangi bir itibarı olmadığı kaydedildi.

AKP liler bu şekildeki söylentilerinin ön kesme eyleminden başka bir şey olmadığının altını çizerek yeni belirlenen takvime göre gerçek aday adayların ortaya çıkacağını her gurubunda bu listeye göre çalışma takvimi saptayacağı kaydedildi.




barış bolat
25.09.2013 17:57:55
şakir demirhan ve halit sezginden biri olmassa bana zor gibi geliyor.

ahmetturan
26.09.2013 18:59:42
bence sekerci

hasan onur
30.09.2013 16:11:48
bencede sekerci uzun zamandır çalıştım ve calışıyorumda asla adam ayırt etmez ne işci ne amir haram yemez deli gibi çalışır ileriyi gören adam gibi adam bunu kime sorarsanız sorun.keşke ikna edebilselerde o gelse bandırmanın başına o zaman görürsünüz siz bandırmayı hayırlı günler

  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli