Akp`den geniş katılımlı iftar

Akp`den geniş katılımlı iftar

Bandırma`daki iftar`da gündem yine Sedat Pekel oldu.

AKP`nin çeşitli Ramazan etkinliklerine artı olarak gerçekleştirdiği iftarların bir yenisi akşam Eti maden sosyal tesislerinde gerçekleşti.

Milletvekilleri M. Cemal Öztaylan, Ali Aydınlıoğlu bazı il yöneticileri, Muhtarlar, Kadın kolları, Gençlik kolları ve  parti delegasyonunun hazır bulunduğu yemekte ilk söz alan ilçe Başkanı Eşref Kasapoğlu,  Yeni mahallede her akşam 300 kişiye iftar verdiklerini söyledi.

Kasapoğlu bazı gazete kupürlerinden alıntı yaparak haftalarca yanan çöplük yangını ile ilgilenilmediği gibi, Çıkan dumandan zehirlenen vatandaşların hastaneyi doldurduğunu söyledi.

Son olarak Milletvekili Namık Havutça`nın, Baraj`dan gelen su isale hattındaki patlak olayının sabotaj kaynaklı olup olmadığını anlamak için TBMM ne araştırma önergesi vereceğini söylemesine, mecazi anlamda yaklaşarak, ``Sayın başkan`da sabuna basıp düştü, Bence onu da meclise getirsin kesin sabotaj vardır!...`` dedi.

AKP`nin geniş katılımlı iftarında gecenin ikinci konuşmacısı Körfez vekili Ali Aydınlıoğlu oldu.

Aydınlıoğlu konuyu komşu ülkelere götürerek Mısır`da %60 ile iktidara gelen Cumhurbaşkanının  hapse atıldığını, cuntacıların yüzlerce insan öldürdüğünü, yine Suriye de devam eden olaylarda Esad`a baş kaldıran binlerce müslümanın katledildiğinin altını çizerek, İslam aleminin kendisine hami olarak istikrarlı bit Türkiye aradığını söyledi.

Aydınlıoğlu, Türkiye`nin  bu istikrarı AKP ile yakaladığını söyledi.

AKP`nin genişletilmiş iftarında son konuşmacı Öztaylan`dı.

Öztaylan`ın gündeminde yine Başkan Pekel ve yardımcıları vardı. Öztaylan her zaman olduğu gibi yine konuyu Belediye`nin yeni işyerleri konusuna getirdi ve burada yapılan anlaşmada Belediyenin zarara uğratıldığının müfettiş raporları ile belgelendiğini, yakında iç işleri bakanlığında dava açılmasını beklediklerini söyledi.



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu