AKP`den müjdeli iftar

AKP`den müjdeli iftar

AKP Erdek İlçe başkanlığı iftarında, Doğal gaz ve Toplu konut müjdesi geldi.

Erdek, AKP ilçe Başkanlığının verdiği iftar yemeği kentin elit mekanlarından Artake Taş restorant`ta yapıldı.

Erdek`in eşsiz mekanında gün batımını izleyerek iftar davetine icabet eden konukları Başkan Hikmet Onay ve yönetim kurulu, Gençlik ve Kadın kolları karşıladı.

İftara Milletvekili M.Cemal Öztaylan, Belediye Başkanları Hüseyin Aysan, Hüseyin Durak, Yaşar Gedik, Demokratik kitle örgütü üyelerinin bir bölümü, Köy Muhtarları ve Balıkesir`den gelen bazı il yönetim çevreleri katıldı.

180 kişilik iftar öncesi konuşan AKP Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay 8 yıldır birlikte çalışmaktan onur duyduğu mutarlar ve diğer katılımcılara, davete icabetlerinden dolayı teşekkür etti ve bu birlik ve dayanışmanın bitmemesi temennisinde bulundu.

Başkan Hikmet Onay, Erdek adına ortaya konacak yeni haberlerin müjdesini kendisinden sonra konuşacak Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ile ``Abi`` dediği, Milletvekili M.Cemal Öztaylan`ın vereceğini söyledi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ilk müjdesinde Erdek`in Doğalgaz beklentisinin son aşamaya geldiğini, Başbakan`ında desteği ile yüklenici firmanın Ziraat Bankasına açtığı hesaba, gaz almak isteyen vatandaşların abonelik ücretleri yatırmaları gerektiğini söyledi.


Aysan bugüne kadar konunun söylevde kaldığını, şimdi ise Erdek Halkının Doğalgaz`ı nekadar isteyip istemediğinin belli olacağını kaydetti.

Aysan, Ziraat Bankasına açılan hesaba yatırılacak abonelik bedellerinin Erdek Elektrik Abone sayısının %60 oranına yükselmesi durumunda, Doğalgaz projesinin hayata geçmesi için çalışmalara başlanılacağını söyledi.

Aysan, 2. müjde olarak ta toplu konut vaadinde bulundu. Başkan Erdek için yeni bir toplu nunut projesinin yaşama geçirilmek üzere olduğunu, bu proje ile Erdek`in hedeflerindeki programlarının gerçekleşeceğini ifade etti.

Milletvekili M.Cemal Öztaylan`da, Birileri Gezi parkı desteği ile Hükümet`in ayağını kaydırma kaygısı yaşarken, AKP Hükümetinin dimdik görevi başında ve memleket meselelerinin üstesinden gelmek adına uğraş verdiğini söyledi.

Öztaylan, dedesinin Arnavutluk`tan, Nenesinin Kafkasya`dan ve bazı çevrelerin değişik noktalardan gelip yurt edindikleri bu topraklardan hiçbir yere gitmeye niyetli olmadıklarını, Zaten gitselerde kendilerine ait olmayan bu topraklara kabul edilmelerinin dahi mümkün olmadığını, ama beğenmeyen varsa gidebileceklerini söyledi.

Öztaylan, Bandırma Belediye Başkanı Görevinde bulunduğu süre içinde Bandırma`yı kapmamaları için hiçbir yere gitmediğini, ama kendisinden sonra görev alanların seyehatlerinden dem vurdu.

Milletvekili Öztaylan ile Belediye Başkanı Aysan iftar sonrası masaları tek tek dolaştı.

AKP`nin iftarından Erdek`in renkli simalarından Televizyon yarışmacısı ``Ümmüye Ana`` da vardı.

Ümmüye Ana`yı karşılayıp yerine kadar refakat eden partililer kendisine büyük saygı gösterdi.




  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli