Akşener, Marmara'da "Ceyhun Targın" dedi.

Akşener, Marmara

Marmara Adalar'da siyasi iklimi değiştireceği gözü ile bakılan İYİ Parti Belediye Başkan A. Adayı Ceyhun Targın'ın adaylığı, Genel Başkan Meral Akşener tarafından onandı.

Marmara Adalar'da siyasi iklimi değiştireceği gözü ile bakılan İYİ Parti Belediye Başkan A. Adayı Ceyhun Targın'ın adaylığı Genel Başkan Meral Akşener tarafından onandı.

Böylece Balıkesir'de ismi aday olarak kesinleşen ilk ilçe Belediye Başkan adayı Ceyhun Targın bir süredir aday adayı olarak sürdürdüğü çalışmalarını 21 Aralık Perşembe bu günden itibaren aday olarak sürdürecek.

“Rotamız net, Pusulamız Millet” diyen İYİ Parti Marmara Adalar Belediye Başkan Adayı Ceyhun Targın, “Doğup büyüdüğüm, yetiştiğim Mustafa Kemal Atatürk'ün ifadesi ile bu çevrenin miğferi olan Marmara adamıza hizmet etmek üzere aday oldum.”

  “Bu kutlu yürüyüşümüzün aday adaylığını Malazgirt zaferimizin ve kurtuluş savaşımızın dönüm noktası olan Büyük taarruzun yıldönümünde ilan etmekle büyük bir gurur ve mutluluk duydum.”

 “20 Aralık 2023 Partimizin topuklu efesi, değerli genel başkanım Meral Akşener Marmara Adalar Belediye Başkan adaylığını onayarak tarafına tevdi ettiği bu kutsal görevi tüm Marmara adalar halkımız ile birlikte muzaffer olmak için  adalarımızı ortak akıl, demokratik bir anlayış ile yönetmek ve Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır gelişmişlik düzeyine ulaştırmak üzere yola çıktık, Memleketimize, Milletimize hayırlara vesile olsun.” dedi.



Anahtar Kelimeler: Akşener Marmara' "Ceyhun Targın" .
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı