Akşener’den Erdek kongresine mesaj

Akşener’den Erdek kongresine mesaj

İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener: “Karanlık bir girdaba sürükleniyoruz”

Arif Demir’in yeniden İYİ Parti ilçe başkanlığına seçildiği kongreye partinin genel başkanı Meral Akşener de bir mesaj gönderdi.

Akşener’in mesajı şöyle:

“Türkiye’nin iyi ve cesur insanları, kıymetli yol arkadaşlarım,

Kongreler, siyaset hayatımızın toylarıdır. Toyunuzu saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Türk siyasetinin son 150 yılının birikimleriyle beslenen, milliyetçi, adaletçi ve kalkınmacı yürüyüşümüz, yepyeni bir döneme giriyor. Ülkemizin bize her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğu bir gerçek. Cumhuriyet tarihimizin en sorunlu dönemlerinden birini yaşıyoruz, karanlık bir girdaba doğru sürükleniyoruz. Böyle bir zamanda, tarihteki örneklerinden de biliyoruz ki, elini taşın altına koymaktan çekinmeyen cesurlar her daim göreve talip olmuş ve ülkemizi, milletimizi düzlüğe çıkarmışlardır. İşte bu dönemin cesur insanları da sizlersiniz. Hiçbir hesabın içinde değiliz, olmayacağız. Tek hesabımız var, o da milletimizi huzur ve refaha kavuşturmak. Bu uğurda ödenen bedeller, milletimizin yüzünde belirecek tebessümle ödüle dönüşecek. Buna inanın. Evlerde, okullarda, camilerde, işyerlerinde, sokaklarda bizi bekleyenler var. Bize inananlar var. Ne bu beklentiyi, ne de inancı boşa çıkarmamak için başta şahsım olmak üzere, yorulmak bilmeden çalışacağız. Yunus Emre’nin dediği gibi, ‘Kader, gayrete âşıktır…’

Cahit Zarifoğlu da ne güzel tamamlar bu sözü:

‘Takdir-i ezele teslimiz ama gayrete de âşığız…’

Gayret bizden, takdir Allah’tan…

Siz kıymetli yol arkadaşlarım,

‘Umulmadık bir yerlerden, umulmadık bir zamanda, milletin bağrından çıkıp gelen’ cesur insanlar, kongrenizi bir kez daha selamlıyor, sizleri Allah^’a emanet ediyorum.”



Anahtar Kelimeler: Akşener’ Erdek kongresine mesaj
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu