Akşener’in Balıkesir programı belli oldu.

Akşener’in Balıkesir programı belli oldu.

3 Günlük Program’da Bandırma, Gönen ve Erdek var.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 19 Şubat Çarşamba günü başlayacak Balıkesir ve ilçelerini kapsayan 3 günlük ziyaret programı belli oldu.

Akşener 19 Şubat Çarşamba sabahı geleceği Balıkesir’de ilk ziyaret noktası Sındırgı olarak, Akşener Sındırgı dönüşü Balıkesir il merkezinde 6 Eylül ve Karesi ilçe başkanlıkları yanı sıra esnafın etkin olduğu caddelerde esnaf ziyaretlerinde bulunacak.

Akşam onura verilecek resepsiyon ardından geceyi Balıkesir’de geçirecek İyi Parti genel Başkanı Meral Akşener 20 Şubat Perşembe günü Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçe teşkilatlarını ziyaret edip, partilileri ile görüş alışverişi sonrası her üç ilçede esnaf ziyaretlerinde bulunup geceyi Edremit’te geçirecek.

Akşener’in 21 Şubat Cuma günü programı ise Balya ilçe başkanlığı ve esnaf ziyareti ardından Gönen’e geçecek. Akşener Gönen’de ilçe başkanlığı yanı sıra CHP li Belediye Başkanı İbrahim Palaz’ı makamında ziyaret edecek.

Akşener’in Gönen ziyareti ardından saat 14.30 da Bandırma’da olacak. Bandırma’da ilçe başkanlığı, Belediye Başkanlığı ve esnaf ziyareti ardından saat 16.oo da Erdek’te olacak.

Erdek’te İlçe Başkanlığı ve esnaf ziyareti sonrası Belediye Başkanlığını ziyaret edecek olan Akşener aynı gece onura verilecek resepsiyona katılacak.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 3 günlük Balıkesir programını 21 Şubat Cuma Günü saat 16.00 da noktalayacağı Erdek’te kalabalık bir konvoyla kent girişinde karşılanacak.

Akşener, diğer ilçelerde olduğu gibi ilçe başkanlığı ardından esnaf ziyaretinde bulunacak, Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı’yı Belediye’de ziyaret edip 26 Şubat’ta başlayacak görevi için başarı dileğinde bulunması ardından onura verilen yemeğe katılacak.

Akşener’in 3 günlük Balıkesir programı Erdek’te noktalanırken olası bir değişiklik olmaz ise dönüş programı Ankara olacak.

Erdek İlçe Başkanı Arif Demir,”Tüm Erdeklileri bekliyoruz.”

İyi Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir 14 Mart’ta gerçekleştirecekleri ilçe kongresi öncesinde Genel Başkan Meral Akşener’in Erdek’i ziyarette bulunmasının kendileri açısından büyük önem arz ettiğini vurgulayarak, “Genel Başkanımızı Erdek girişinde konvoy ile karşılayıp, İlçe teşkilatımızdaki temaslarımız sonrası parti binamızın balkonundan Erdeklilere seslenmesini sağlamak istiyoruz. Bu nedenle 21 Şubat Cuma günü saat 16.00 da tüm Erdekli hemşerilerimizi ilçe teşkilatımız önünde bekliyorum.” Dedi.



Anahtar Kelimeler: Akşener’ Balıkesir programı belli .
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli