Aksoy, kendine güveniyor

Aksoy, kendine güveniyor

Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy: ?Tüm sözlerimi yerine getirdim, şimdi sıra adalara ulaşımı 45 dakikaya indirmeye geldi?

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, ?10 yıldan bu yana siyaset değil, hizmet üretiyorum? dedi.

İki yıl önce Avşa Adası´na bir futbol sahası kazandırarak, gençleri spora yönelttiklerini belirten Adalet ve Kalkınma Partisi´nin belediye başkanı Aksoy, şöyle konuştu:

?Şimdi Marmara Adalar Belediyespor ve yeniden kurulup, önümüzdeki günlerde 2. Amatör Lig´de mücadele edecek olan Avşaspor, maçlarını bu sahada oynuyorlar. Her iki takımımızda da kendi çocuklarımız forma giyiyor. Bu sahaya maç yapmak için diğer yerlerden gelen takımlarımız, bizim konuklarımızdır. Onları iskelede karşılayıp her çeşit ihtiyaçlarını gideriyor ve maçtan sonra da yine gemiye bindirerek yolcu ediyoruz. Sahamıza şimdilik küçük bir tribün yapabildik. Ancak önemli olan bu sahayı yapmaktı. Diğer tribünleri ve gençlerimize söz verdiğimiz sahanın ışıklandırmasını da kısa sürede gerçekleştireceğiz. Bu sahayı Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle yaptık. Şimdi bakanlığımızla yapacağımız bir protokolle sahamızı kiralayacağız. Böylece ülkemizin her yerinden gelecek takımların Avşa´da kamp ve bu sahada antrenman yapmalarının önünü açacağız. Bu şekilde Avşa´mıza sporla birlikte ayrı bir turizm hareketi ve ekonomimize canlılık gelecek.?

/resimler/2019-2/4/0049431311624.jpg

                    TÜM SÖZLERİMİ YERİNE GETİRDİM

Saraylar, Marmara ve Avşa´da birbirlerine bilgi ağıyla bağlı üç ayrı belediye oluşturduklarına dikkati çeken Aksoy, ?Biz, Balıkesir´in en küçük ama en çok çalışan belediyesiyiz? dedi.

Görevde bulunduğu 10 yıllık süre içinde hiçbir zaman siyaset ve ayrımcılık yapmadığının altını çizen Aksoy, şu değerlendirmede bulundu:

?Adalarda yaşayan vatandaşlarımızla teker teker konuşun. Hiçbiri, siyaset yapmadığımızı ve hizmet peşinde koştuğumuzu söyleyecektir. 10 yıl önce verdiğim tüm sözleri yerine getirdim. Eğer yeniden göreve getirilirsem, adalarımıza ulaşım konusunda ciddi çalışmalar yapmak istiyorum. Amacım, 3 saatte ulaşılan adalarımıza ulaşım süresini 45 dakikaya indirmektir. Bunu sağlamak için adalara Erdek´ten değil, Narlı´dan gemileri kaldırmak ve bunun alt yapısını hemen hazırlamayı hedefliyorum.. Tabii yine adalarımızın alt yapılarını da çok iyi bir şekilde yapmak istiyorum. Avşa ve Marmara, zaten ülkemizin marka turizm yöreleri ama bunu daha da ileriye taşımayı amaçlıyorum.?

31 Mart yerel seçimine ?cumhur ittifakı?nın adayı olarak yine katılacağını vurgulayan Aksoy, CHP adayına da başarılar dilediğini belirterek, şunları söyledi:

?Seçim öncesinde iyi işlerin, projelerin yarışmasını diliyorum. Allah herkesi dedikodudan, bel altı vurmaya çalışmaktan korusun. 10 yıldır belediye başkanıyım. Bugüne kadar hiç soruşturma geçirmedim. Savcılarımıza ifade vermedim. Yüzüm ak. Vatandaşlarımıza ve sandığa güveniyorum. Benim kitabımda yenilgi yoktur. Allah´ın izniyle seçimi farklı kazanacağıma inanıyorum.?    Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Aksoy kendine güveniyor
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli