Aksoy, Marmara`ya aday adayı

Aksoy, Marmara`ya aday adayı

Marmara adası Saraylar Belde Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, yerel seçimlerde Marmara Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı

Saraylar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Marmara Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Marmara adası Saraylar Belde Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, yerel seçimlerde Marmara Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Aksoy, müracaat dosyasını çok sayıda partiliyle AK Parti İlçe Başkanı Sedat Uz`a teslim etti. İlçe Başkanlığında partililere seslenen Süleyman Aksoy 2004 yerelseçimleriyle birlikte Saraylar Belediyesi meclis üyeliği ile başlayan aktif siyaset hayatının Saraylar Belediye Başkanı olarak devam ettiğini anımsattı. 

Aksoy şunları söyledi:

"10 yıllık aktif  belediyecilik görevimde kamuoyunun da bildiği gibi çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Sadece mermer ocaklarıyla bilinen beldemizi yaptığımız yatırımlarla yerli ve yabancı turistlerinde tercih ettikleri önemli bir cazibe merkezine getirdik. Bundan sonraki süreçte belediyecilikteki önemli tecrübelerini tümMarmara, Avşa ve Ekinlik halkı içinde kullanmak istiyorum. Önümüzdeki günlerde gerek yaptığımız hizmetler, gerekse yapmayı planladığımız yatırım ve hizmetleri detayları ile tüm halkımızla paylaşacağım."



  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı