Al Bayrak Suç Unsuru oldu.

Al Bayrak Suç Unsuru oldu.

Bakanlar Kurulunun Kanun Hükmünde Kararnamesiyle ile Ay yıldızlı al bayrak Genel ahlaka aykırı ;

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan Türk Milletinden ilk önce Haziran 2011 Seçimlerinde "AYNI DAĞIN YELİYİZ" diye AKP oyları aldı.

Sonrasında ise Bakanlar Kurulu Kararı ile Ay Yıldızlı al bayrağımız, Türkiye Cumhuriyetinin Bayrağı, Türk milletinin göz bebeği KAMU DÜZENİ VE GENEL AHLAKA AYKIRI bulunarak Kanun hükmünde kararname ile AY YILDIZLI AL BAYRAK SUÇ UNSURU KAPSAMINA ALINDI.

İşte AKP hükümeti bürokratlarının dayanak olarak dayandığı kanun hükmünde kararname sonucunda resmi olarak cevap verdikleri bir husus. İŞTE BELGELERİYLE DEVLETİN KURUMLARININ VERDİĞİ RESMİ CEVAPLARI,

TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ " AY YILDIZLI AL BAYRAK"LA ilgili yapılan itiraza verdiği yazılı cevap TÜRK MİLLETİNİN KANINI DONDURACAK.
 
TÜRKİYE`Yİ ON BİR YIL boyunca tek başına yöneten AKP İKTİDARI 2011 Haziran seçimlerinde " AYNI DAĞIN YELİYİZ." muhabbeti ile milletten oy devşirdikten sonra işe koyulmuş. 
 
-AY YILDIZLI AL BAYRAĞIN RENGİNİ DEĞİŞTİREREK YEŞİL RENKLİ AY YILDIZLI AL BAYRAK KULLANAN DIŞ İŞLERİ BAKANLIĞI  
 
 
-T.C .( TÜRKİYE CUMHURİYETİ İBARELERİNİ KALDIRAN ) SAĞLIK BAKANLIĞI VE KAMU KURUM KURULUŞLARI , 
 
 
-PTT POSTA PULLARI ÜZERİNE ARAP HARFLERİNİ HAT SANATI DİYE YUTTURMAYA ÇALIŞAN VE TEDAVÜLE SOKAN ULAŞTIRMA VE HABERLEŞME BAKANLIĞI , 
 
 
- EL KAİDE BAĞLANTILI -HİZBİ İSLAM ÖRGÜTÜNE YAKIN İSİMLERİN KİTAPLARINI OKULLARDA DAĞITAN MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI 
 
-DÜNYANIN KONUŞTUĞU TERÖR ÖRGÜTÜ EL KAİDE İLE İLİŞKİ KURAN VE FİNANSE EDEN MİT VE AKP Hükümeti , 
 
 
VE ŞİMDİ, AY YILDIZLI AL BAYRAĞI SUÇ KAPSAMINA ALMIŞ OLAN AKP HÜKÜMETİNE OY VEREN % 50 AKP`YE BUNLARI YAPSIN DİYE Mİ OY VERDİ?
 
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ AY YILDIZLI AL BAYRAĞI ,TÜRK MİLLETİNİN MİLLİ KİMLİĞİNİ " KAMU DÜZENİ VE GENEL AHLAKA AYKIRI BULMUŞ."
 
 
Yapılan müracaat ve itiraz AY YILDIZLI AL BAYRAK nasıl Kamu düzeni ve genel ahlaka aykırı olur diye gerçekleşmiş. Fakat , 
 
 
İNCELEME VE DEĞERLENDİREME KURULU BAŞKANI AHMET KOÇER`in imzası bulunan resmi evrakta " AY YILDIZLI AL BAYRAĞIN KAMU TARAFINDAN VİCDANA VE AHLAKA AYKIRI olduğu gerekçesi" ile reddetmesi ,
 
İlginç olan ise dayanak noktası 2011 YILINDA AKP HÜKÜMETİ BAKANLAR KURULU TARAFINDAN KABUL EDİLEN 554 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN 9.MADDESİ UYARINCA VERİLMİŞ OLMASI.
 
TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ BAŞKANI A. DAİRE BAŞKANI NAİM UĞUR İMZALI (Endüstriyel tasarımlar daire başkanı )resmi evrakta aynı şekilde AY YILDIZLI AL BAYRAK "KAMU DÜZENİ VE GENEL AHLAKA AYKIRI " tasarımlar kapsamında olduğu ve 554 sayılı kanun hükmünde kararnamenin 9. MADDESİ uyarınca reddedilmiş.
 
Öyle anlaşılıyor ki , Polisin Ay Yıldızlı AL Bayrağı SUÇ UNSURU OLARAK iddianemelere koyması ve AY YILDIZLI AL BAYRAĞIN açılmasına müsaade etmemesi AKP`nin 2011 yılında çıkarttığı 554 sayılı kanun hükmünde kararnamenin 9. Maddesine dayanıyor.
  
FAKAT, KAMUSAL ALAN OLAN TBMM VE KAMU KURUMLARINDA TÜRBAN konusunda AKP `nin KAMUSAL VİCDAN VE GENEL AHLAK KURALLARINA AYKIRILIK YERİNE ADINA DEMOKRASİYE sığınarak KAMU VİCDANI VE GENEL AHLAKI hiçe saymaları gösteriyor ki Türkiye Cumhuriyeti bir uçuruma gidiyor.
( PHA-HABER MERKEZİ / ÖZEL HABER )




demokrat
28.10.2013 12:49:10
Bayrak ve Türklük allerjisi olanlara Asil Türk-İslam Milletinin söyleyecekleri şeyler olacaktır.Hiç merak etmeyin...Bugün değilse yarın;belki yarından da yakın...

mehmet
29.10.2013 17:17:59
Türk bayragına gıcık kapanlar birgün o gıcıktan ölürler. Türkiyede kimse Türkçeye bayrağa islama dil uzatamaz. Bu gevşek dönemlerde bitecek. AB askıya alınacak. Bir yavuz çıkıp yine ülkede dirliği sağlayacak.

  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli