AL BİRİNİ, VUR ÖTEKİNE!..

AL BİRİNİ, VUR ÖTEKİNE!..

Eğer dinleyici sağırsa, müzik hiçbir şeydir…







Hak ve Eşitlik Partisi, 4 Eylül 2008'de kuruldu.   O tarihten itibaren de halk'a gerçekleştirmeyi taahhüt ettiği resmi programından alıntılar:

Hak ve Eşitlik Partisi Resmi Program Kitabı sayfa 19, paragraf 3; ‘‘ Kalabalık değil, demir bilye gibi ordu reformuna gidilecek, mevcutlar 200 – 250 bini aşmayacaktır. Askerlik süresi 6 – 9 ay arasına indirilecek ve tek tip askerlik olarak, hayata yeni atılan gençler arasında eşitlik ve hakkaniyet sağlanacaktır.''

CHP, buradan aldığı bilgiyi, 3 yıl sonra hem de motopot olarak, parti programlarında olmamasına rağmen ( Bu husus çok önemli, onaylı resmi programlarında mevcut değil!. ) 2011 seçimlerinde arlanmadan, sıkılmadan kullandı!. ( Hiç değilse ayları değiştir! )  AKP ise, profesyonel askerlik, askerlik süresinin indirilmesi diye halen kullanmaya ve hayata geçirmeye devam ediyor.

Hak ve Eşitlik Partisi Resmi Program kitabı sayfa 34, paragraf 3; ‘‘ Üniversite giriş sınavları ve öğrenci harçları kaldırılacaktır. Dershaneler özel okullara dönüştürülecektir.''

Bir gün önce AKP'liler bunu açıklayınca CHP'nin başındaki zat-ı muhteremin açıklamasına bakınız: ‘‘ Hükümet bu projeyi bizden çaldı!''

Bu konu ne AKP'nin ne de CHP'nin resmi programında zaten yok.. Bu iki zevat bunu ne zaman söylüyor?. 2012 Martının son haftasında!.

Tıpa tıp ve bire bir nereden alarak ve çalarak söylüyorlar, 2008 Eylülünde kurulan Hak ve Eşitlik Partisinin Resmi Program kitabından.. Cümle yapılarını bile bozmadan!.

Türk otomobilini milli kaynaklarla üretme projesi nerede var? Hak ve Eşitlik Partisinin Ekonomik Program ve Hedefleri Kitabının 32'inci sayfası, 4ncü paragrafında..

İnsan iki parçadan oluşur, beden ve zihin.. İşe yaramaz beden işe yaramaz zihne sebep olur!.

Eski kuşaklar Karagöz ve Hacivat'ı gölge oyunu diye, perdenin arkasında birbiri ile dalaşan figürlerden seyrederlerdi.. Yeni kuşaklar şanslı, bunları her saat TV lerin camından canlı izleyebiliyorlar.. İzliyorlar da hala Karagöz ve Hacivat'ın aslında kendilerini oynattığını anlayamıyorlar..

Hele, önümüzde öyle fırtına ve kasırgalar var ki, biri ‘‘ mücadele ve müzakere'' diyerek; öbürü ‘‘ Toplumsal mutabak olsun, her desteği vermeye hazırız'' diyor ki, neyin ne olduğunu herkes hep beraber hem görecek hem de yaşayacaktır..

PKK'nın, 1995 yılından bu güne dağ kadrosu, geleni gideni, katılanı, öleni, girişi çıkışı azami 6 bin silahlıdır. Bunun 1500 silahlısı bizim topraklarımızda, 4500 kadarı K.Irak kamplarındadır. Bu ne arttı ne de azaldı. Şimdi sıkı durun. Bir milletvekili, son 10 yılda ne oldu diye İçişleri Bakanına soruyor ve cevap: 1.268 ölü, 24.385 yaralı ( yakalanmış ) teslim olan 1.389.. Yani toplam 27.042 PKK. İşe yaramaz hale getirilmiş !.. Buna pes denmez, yuh denir.. Hemşerim, senin saf olduğun aşikar da, koca bir ulusu'da böyle görüp, aşağılayamazsın.. Nerdeyse, 5 kez PKK'nın kadrosu son 10 yılda yok edilmiş!. Yapma, etme muhterem, hepimiz din kardeşiyiz..

Hele son günlerde yeni bir PKK mücadelesinde strateji masalı var ki evlere şenlik.. ABD'mi verdi size bu öğüdü? Askerlerinin, sivillerinin gidiş gelişleri sıklaştı gene bugünlerde de…

Hepinizin siyasi sonunu, şimdilik kör topal giden yalvar yakar ekonomisi değil de, Ortadoğu oyunları , Birleşik Kürdistan kurma politikaları ile kürt milliyetçiliğinin şahlanmış şovenizmi getirecek..

İnsanın ekmekten sonraki ihtiyacı huzurdur. ( güvenlik ) Bu topraklarda her geçen gün güvenlik nerede ise, ekmeğin bulunduğu çizgiye geliyor ve geçmek üzere.. Sorumlusu kim ve kimler? Parlamentodaki partiler!. Gidişatı ters çevirebilecek bir çap ve yeteneğe sahip olmadıkları için her geçen gün de bataklık gittikçe derinleşiyor..

Eğer dinleyici sağırsa, müzik hiçbir şeydir…

Osman PAMUKOĞLU
Hak ve Eşitlik Partisi
Genel Başkanı



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli