Alemin adresi

Alemin adresi

Erdek, Prestij Balık Tekne Restoran

Tatil ve turimzde cazibe merkezi Erdek önceki sezonlarda olduğu gibi bu yaz sezonunda da marka mekanları ile adından söz ettiriyor.

Erdek Prestij Balık Tekne Restoran, deniz üzerinde Balık menüsü ile akşam yemeği yemek isteyenlerin vazgeçilmez mekanı olmayı bu yazda sürdürüyor.

Görsel efek altında kırmızı halıdan yürüyerek geçilen Prestij Tekne´de akşam gün batımı manzarası ile başlayan sıra dışı yemek keyfi bazen bir doğum günü, bazen ise evlilik yıldönümleri kutlaması ile sürüyor.

Erdek limanında demirli Prestij Balık Tekne restoran hafta sonları gerçekleştirdiği özgün müzik grubu ile müşterilerine sıra dışı keyifler yaşatıyor. Bandırma´nın önde gelen ince saz ekibi hafta sonları Cuma ve Cumartesi akşamları sahne aldığı Prestij Balık Tekne restoran´da dostlarla yenen özel yemekler adeta şölene dönüşüyor.

Erdek Prestij Balık Tekne Restoran işletmecisi Fevzi Orman, Erdek iskelesinde demirli olarak hizmet veren işletmesi Prestij Balık Tekne´nin günü kurtaran anlayıştan uzak, hijyenin ön koşul olduğu damak tadını geçmişten geleceğe taşıyan personel kadrosu ile en güzel sunumu yaparak memnuniyet oranını yürekli kılmak olduğunu söyledi.

/resimler/2019-7/13/1400250449348.jpg



Anahtar Kelimeler: Alemin adresi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli