Alerji ve Astımı Olanlara Buharlı Çözüm

Alerji ve Astımı Olanlara Buharlı Çözüm

Alerji ve astım gibi kronik solunum yolu hastalıkları olanların yaşam alanlarına özellikle dikkat etmesi gerekiyor.

Alerji ve astım gibi kronik solunum yolu hastalıkları olanların yaşam alanlarına özellikle dikkat etmesi gerekiyor. Özellikle toz, hayvan tüyü, polen gibi yabancı maddeler bu rahatsızlıkları tetikleyebiliyor. Ancak temizlik için sıkça kullanılan deterjan gibi kimyasal maddeler de uzun vadede zararlı olabiliyor. Kimyasal temizliğin risklerini ise bakterilerin ve alerjenlerin yüzde 99,99´unu yok eden buharlı temizlik teknolojisi ortadan kaldırıyor. Alman temizlik devi Kärcher, temizlik haftasında buharlı temizliğin faydalarına dikkat çekiyor.

Alerji ve astım gibi kronik solunum yolu rahatsızlığı olanların yaşam alanlarındaki toz, polen, hayvan tüyü gibi yabancı maddelere özellikle dikkat etmesi gerekiyor. Bu tür rahatsızlığı olan kişiler için hijyen her zaman birinci sırada geliyor. Ancak etkili temizlik yapmak için kullanılan kimyasal temizlik malzemeleri, uzun vadede sağlığa zararlı olabiliyor. Alman temizlik devi Kärcher, temizlik haftasında buharlı temizliğin faydalarına dikkat çekiyor.

/resimler/2018-4/11/1330024095288.jpg

Bakteri ve alerjenleri yüzde 99,99 oranında ortadan kaldırıyor

Özellikle astım hastaları için kimyasal temizlik malzemeleriyle yapılan ve oldukça yorucu olan temizlik işi, astım ataklarını tetikleyebiliyor. Bu sebeple astım hastalarının deterjan gibi kimyasal malzemelerden mümkün olduğunca kaçınması gerekiyor. Bu soruna buharlı temizlik makineleriyle çözüm olan Kärcher, yüksek ısıdaki buhar basıncının alerjen ve mikropların yüzde 99,99´unu öldürdüğüne dikkat çekiyor. Oldukça geniş bir uygulama alanına sahip buharlı temizlik, deterjanın bile çıkaramayacağı kirleri, yüksek sıcaklıkta püskürtülen buhar ile temizleyebiliyor. Yüksek sıcaklıktaki buharın püskürtülmesi ile yapılan buharlı temizlik, kimyasal kullanmadan, çevreci ve derinlemesine temizlik yapılmasına imkan tanıyor. Kärcher´in buharlı temizlik makineleri, evlerde kullanımı son derece kolay, pratik ve üstün teknoloji modelleri ile temizlik ve hijyene duyarlı kişiler için çok sayıda seçenek sunuyor.

/resimler/2018-4/11/1330244095794.jpg

Buharlı temizlik teknolojisi ve Kärcher´in buharlı temizlik çözümleri ile ilgili detaylı bilgiye www.kaercher.com/tr/ev-ve-bahce/buharli-temizlik-makineleri.html adresinden ulaşılabiliyor.

Kärcher hakkında;

KÄRCHER, 1935 yılında Almanya´da Alfred Kärcher tarafından kurulmuştur. Temizlik makine, ekipman ve aksesuarlarının yanı sıra, temizlik kimyasalları ve deterjanlarını da üretmekte olan; dünya üzerinde 190´ı aşkın ülkede 50 bini aşkın satış ve servis noktasından kullanıcılara hizmet sağlayan bir sanayi devidir. 12 binin üzerinde çalışanı ile Kärcher, 80 yılı aşkın bir süredir tüm dünyada hem profesyonel kullanıcılara hem de ev kullanıcılarına yenilikçi temizlik çözümleri sunmaktadır.

Daha fazla bilgi için: https://www.kaercher.com/tr/hakkimizda/sirket/kaercher-hakkinda.html



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false