Aleyna Karaca'dan önemli başarı

Aleyna Karaca

İstanbul'da yapılanU-20 çoklu Branşlar Türkiye Şampiyonası’nın 1. Kademe yarışmalarında Aleyna Karaca 2. oldu

Mart ayında İstanbul’da yapılacak olan U-20 Çoklu Branşlar Türkiye Şampiyonası’nın 1. Kademe yarışmaları, 31 Ocak 2021 tarihinde İstanbul’da yapıldı.

                Sporculardan Aleyna Karaca’nın normalde 18 yaş grubunda yarışmalara katılması gerekirken, 18 yaş grubuna pandemi nedeniyle yarışma olmamasından dolayı, Aleyna kendinden 2 yaş büyük olan 20 yaş grubuyla mücadele etti. Aleyna çok cesur bir yarışma sergiledi. U-20 Çoklu Branşlarda yer alan 60 Metre Engelli Koşu, Yüksek Atlama, Gülle Atma, Uzun Atlama ve 800 Metre branşlarında en iyi derecelerini yaparak kendinden büyük sporcular içinde 2. Olmayı başardı.

                Yarışma hakkında paylaşım yapan Milli Takım Antrenörü Niyazi Günhan; sporcum Aleyna ile 8 yıldır aralıksız çalışıyoruz. Aleyna son 4 yıldır sürekli Türkiye Şampiyonu oluyor. Olimpik Eğitim kamplarında yer alıyor. Nasipse bundan sonra daha iyileri olur. Bütün mücadelemiz Ülkemizi uluslararası yarışmalarda en iyi şekilde temsil etmektir. Bunun için daha çok, daha uzun, yılmadan bıkmadan çalışmaya devam edeceğiz."



Anahtar Kelimeler: Aleyna Karaca' önemli başarı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli