Ali Acar yeniden aday

Ali Acar yeniden aday

Şoförler Odası Başkanı Acar, ?Yeniden seçilirsem yeni projelerim var?

Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Acar, 2018 yılında yapılacak Oda´nın genel kurulunda yeniden aday olacağını açıkladı.

1999-2002 yılları arasında Odanın başkan yardımcılığını yürüttükten sonra 2002 yılından bu yana, dördüncü dönem başkanlık görevini sürdüren Acar, şunları söyledi:

?Ülkemizde toplam 670 oda var. Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak bu odalar arasında maddi-manevi açılardan ilk 20 içinde yer aldığımız söylemek isterim. Odamıza ait 28 dönümlük tapulu yerimiz var. Genel kurulumuzun tarihi henüz belli değil. Ancak genel kurulumuzun, 2018 yılının ilk üç ayı içinde yapılması gerekiyor. Bu genel kurulda eğer yeniden göreve seçilirsem, yeni projelerim şimdiden hazır.?

/resimler/2017-12/29/0110550896724.jpg

ÜYELERİMİZ HAKSIZ REKABETLE KARŞI KARŞIYA

Şoför esnafının yıllardır haksız rekabetle karşı karşıya olduğuna dikkati çeken Acar, şu değerlendirmede bulundu:

?Devlet, yıllardır deniz taşımacılığına akaryakıt indirimi desteği sağladığı halde tüm uyarılarımıza karşın karayolu taşımacılığına da bu destek verilmiyor. Üstelik, deniz taşımacılığına sağlanan bu destek, yolcu ücretlerine indirim olarak yansımıyor. Yine devletin adil vergi sistemi oluşturması gerekiyor.?

/resimler/2017-12/29/0111490272751.jpg

BÜYÜKŞEHİR EN BÜYÜK DERDİMİZ

Balıkesir´in Büyükşehir olmasından sonra şoför esnafının sorunlarının katlanarak arttığına işaret eden Acar, şöyle konuştu:

?Balıkesir´in Büyükşehir olmasından üç yıl öncesinde, şoför esnafının önemli hiçbir sorunu yoktu. Bazı sorunlarımızı da Bandırma yerel yönetimi ile çözüme kavuşturuyorduk. Balıkesir´in, Büyükşehir olmasından sonra şoför esnafının sorunlarına Büyükşehir hiçbir çözüm üretmedi. Bu nedenle Odamız yönetiminin desteğiyle 30´a yakın üyemiz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi aleyhine dava açtı. Edip Uğur´un döneminde şoför esnafı hep mağdur oldu. Şimdi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Zekai Kafaoğlu ile yaptığımız görüşmelerde bundan sonra sorunlarımızın çözümü için çaba harcayacağını söylemesi bizi umutlandırdı. Dilerim bunlar sözde kalmaz.?

Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası´nın 2018 yılının ilk aylarında yapılacak genel kurulunda araç sahibi bine yakın üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.  Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Acar yeniden aday
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı