Ali Dülger`den ``Anadolu mozayiği`` resim sergisi

Ali Dülger`den ``Anadolu mozayiği`` resim sergisi

Bandırma`nın sanatsal anlamdaki Mega star`ı Ressam Ali Dülger yeni bir kişisel sergi ile yeniden sanat severlerin önünde



Bandırma`nın kültürel yapısındaki önemli mihenk taşlarından birisi Ressam Ali Dülger sayısız kişisel sergilerinden bir yenisi ile daha sanat severlerin önüne çıkıyor.

Bandırma Belediye sinin ev sahipliğinde Belediye kültür merkezinde 16 Kasım çarşamba günü saat: 17.00 de yapılacak açılış ile ziyarete açılacak Ali Dülger kişisel resim sergisi 26 Kasım`a dek ziyarete açık kalacak.

Bandırma`daki orta dereceli okullarda uzun yıllar öğretmenlik yaparak sayısız öğrencinin yaşama tutunmasında katkı ve pay sahibi olan Ali Dülger ``Altınkalem`` adı altındaki atölyesinde gerçekleştirdiği çalışmalarını zaman içersinde ülkenin sayılı ve saygın sergi salonlarında sayısız sergiler açarak Bandırma`nın ismini diyar kentlerde duyurdu.
Ali Dülger son üç yıldır gerçekleştirdiği Anadolu insanı mozayiği motifli çalışmaların yogunluk kazandığı eserlerini ilkkez 16 Kasım daki Bandırma sergisinde ziyarete sunuyor.

Bandırma Manşet ailesi olarak çalışmalarını her daim yakınen izleyip, ilgi ve takdir ettiğimiz değerli sanatçımız Ali Dülger`i birkez daha kutluyor, Nice başarılarla dolu yaşamındaki yeni sanatsal halkalara bir yenisini daha eklemesindeki heyecanını paylaşıyoruz.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli