Ali Şen farkı

Ali Şen farkı

Efsane Başkan Ali Şen Erdek`te birlik ve beraberlik mesajı verdi, Dostluk aşıladı.




Fenerbahçe
spor kulübünün efsane Başkanı Ali Şen'e Erdek'te düzenlenen sıra dışı ağırlama kelimenin tanımı ile sezona başlama karnavalı gibi oldu.


Ali Şen muhteşem yatı Maga'dan bölge Fenerbahçeliler dernekleri yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Neyyire-Sıtkı caddesinden Rıhtım Restoran'a geldi.

Yaklaşık 60 kişilik Fenerbahçe grubu Rıhtım Restoran'da gerçekleşen resepsiyonda eşsiz bir gece yaşadılar.

Ali Şen ve beraberindeki Fenerbahçeliler geceye konuşma ve armağan takdimi ile başladılar.

Karacabey Fenerbahçeliler derneği Başkanı Hakan Vapur Efsane Başkan Ali Şen'i Erdek'te ağırlamanın onurunu yaşadıklarını vurgularken kendisi için hazırlattığı armağanları takdim etti.

Erdek Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Emin Can ise Ali Şen'e üzerinde ismi yazılı Fenerbahçe armalı duvar saati hediye etti ve kendisi için yazdığı sevgi sözcükleriyle bezenmiş yazıyı takdim etti.

Ali Şen kendisi adına yazılmış övgü dolu yazıyı bir yakınına okuttu.

Ödül seremonisinde son olarak Belediye Başkanı Hüseyin Aysan önce Başkan Şen'e Erdekspor kaşkolü armağan etti ve ardından armağan ettiği hediye kutusunu açan Ali Şen içindeki bir çift kahve fincanını göründe son derece mutlu oldu ve ‘' İçinde kırmızı beyaz başta olmak üzere tüm renklerin armonisi var, ilk işim İstanbul'a döndüğümde bu fincanlarla eşimle birlikte kahve içecek ve sizden bahsedeceğim.'' Dedi.

Armağan seremonisi tamamlandığında söz alan Ali Şen birçok kez ziyaret ettiği dış dünyada bu sevgiyi bir tülü anlatamadığı vurgulayarak ‘'Biz Türklerde sevgi ve dostluk ilkokulda başlar, orta, lise ve fakültede devam eder, sıra arkadaşlıkları hiç unutulmaz.''

‘'Birde Askerlik arkadaşlıkları, Ama taraftar dostlukları tümünün üzerindedir. Anlatılmaz bir sevgi, Hiç tanımadığınız kimse ile dahi kurulan takım dostlukları.''

‘'Bodrum üzerinde gelirken son durağımız Bozcaada oldu. Akşam Galatasaraylılar şampiyonluk kutlaması programı hazırlamışlar benide davet ettiler, Spor ve dostluk budur. Gittim tebrik ettim. Gazeteler bunu değişik yorumlarla manşetlerine taşıdı, Oysa bugün onlar şampiyon olmuşsa bize kutlamak düşer bizim zamanımızda ben diğer kulüplerin başkanları ile ailece görüşüyordum''

‘'Galatasaraylılara da ayrılırken seneye sizi de, bizim şampiyonluğumuzu kutlamaya davet ediyorum. Dedim, spor dostluğu budur.'' Dedi.

Başkan Ali Şen yanında bulunan ve kendisine armağanlar veren Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'a dönerek kısa kent turunda bazı insanlara kendisini sorduğunu ve yaptığı çalışmalardan çok memnun olunduğunu müşahede ettiğini söyledi ve ‘'Hem yakışıklı, hem çalışkan kendisini kutluyorum, Topluma hizmet etmek ibadettir, Hacca gitmiş kadar sevap kazandırır o nedenle Başkanı tekrar kutluyorum.'' Dedi.

Efsane Başkan Ali Şen'in Erdek resepsiyonunda program sıra dışı görsellikle kutlandı.

Rıhtım Restoran'ın kendine özgü sunumları, geceye özel şelale ışık Şhoow ve Havai fişek gösterisi ile Erdek sıra dışı bir gece yaşadı.

Rıhtım restorandaki hareketlilik çevresinin karnaval havasına dönüşmesine neden oldu.

Fenerbahçeliler 52 yıl sonra ilk kez Erdek'e gelen Efsane Başkan Ali Şen'e beklediğinin çok üzerinde bir organizasyon ile ağırlama yaptılar.

Başkan Ali Şen'in yanından gece boyu ayrılmayan Erdek Garnizon komutanı Dr. Deniz K. Albay İskender Tunaboylu'da Ali Şen'e Bahriyeli şapkası armağan etti. Ali Şen şapkayı başına koydu ve kendisini izleyen basın ordusuna asker selamı verdi.

Ali Şen'in Erdek programı o kadar dolu geçti ki nerede ise gecenin her anı ayrı bir olaydı. İşte bu noktada masada yer alan kadim dostu Bodrumlu Kadir Kurt ile geceye daha sonra katılan Üsküdar musiki cemiyeti üyesi Turgay Tunbalı'nın uzun bir süredir dargın olduklarını öğrenmesi üzerine hemen barış çubuğu yakıldı ve iki genç adan efsane Başkan Ali Şen'in arzusunu kırmayarak öpüşüp barıştılar.


Erdek'teki çok özel resepsiyon gecenin ilerleyen saatlerinde noktalanırken Ali Şen ve yatı Maga gece yarısından sonra İstanbul'a hareket etti.

















Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı