Alkışlar Bandırma Ortaokuluna

Alkışlar Bandırma Ortaokuluna

Bandırma Ortaokulu'nun yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlediği şiir dinletisi ve konser büyük beğeni topladı.

    Türkçe öğretmeni Aydın SEZGİN tarafından hazırlanan gecenin birinci bölümünde Tansu KUREYŞİ, Vildan ÖZTÜRK, Ahsen ATAMAN, Cem BANYOCU, Rümeysa KUĞUCAK, Aygül AKBULUT, Alper ATAGÜN,Gamze ÜNAL, Dilara BAŞARAN,Mehmet Ali GÜRPINAR,Nisa Nur İNCE isimli öğrenciler Türk şiirinin seçkin örneklerini yorumladılar. Gecenin ikinci bölümünde ise öğrenciler Türk Halk Müziğinden  ve Popüler müzik parçalarından örnekler sundular.

     Etkinliğin açılış konuşmasını Okul Müdürü Rifat ERÇİN yaptı.  Erçin: Bizler Bandırma Ortaokulu idarecileri, öğretmenleri olarak öğrencilerimizi hayata en iyi şekilde hazırlamak için gayret ediyoruz.. Başarı yalnızca sınavlarda alınan not demek değildir. Bizler tüm öğrencilerimizi sadece sınavlarda başarılı olmaya değil aynı zamanda sosyal, kültürel ve sportif anlamda da başarılı olmaya hazırlıyoruz.‘’ dedi.

     Geceye katılan Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir DEMİRHAN, ilçede düzenlenen çeşitli şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere başarı belgelerini verdi. Demirhan, ayrıca geceye katılan öğrencilere de katılım belgelerini verdi.

     İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir DEMİRHAN: ‘’Bandırma Ortaoukulu’nun olduğu her yerde başarı muhakkak vardır. Bu  etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenimizi ve tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Fırsat verilirse her öğrenci  sahip olduğu cevheri bu tarz etkinliklerle  ortaya çıkaracaktır. Böyle etkinlikleri arttırmamız lazım.’’ dedi.

    Programın sonunda Okul müdürü Rifat ERÇİN, geceyi hazırlayan Bandırma Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Aydın SEZGİN’e katkılarından dolayı plaket verdi.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı