Alkışlar Gönen Ziraat Odasına

Alkışlar Gönen Ziraat Odasına

Gönen Ziraat Odası Başkanı Kemal Arpacı, başlattığı kampanya ile Çanakkale'de meydana gelen yangında zarar gören çiftçilerin hayvanları için saman balyası yardımında bulundu.

Gönen Ziraat Odası Başkanı Kemal Arpacı Çanakkale’de yangınında zarar gören çiftçilere Gönen’den saman yardımı gönderdi. 

Çanakkale Damyeri mevkiindeki meydana gelen yangının ardından Gönen Ziraat Odası, yangından zarar gören çiftçilerin yaşamını iyileştirmek için yardım kampanyası başlattı.

Çanakkale’de 22 Ağustos Salı günü başlayan yangın, kısa sürede büyük bir felakete dönüşmüştü. Yangın sırasında birçok köyün konutları, ahırları, ağılları ve yem depoları kül oldu. 

Ayrıca, büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar telef olurken, ekili alanlardaki yem bitkileri ve samanlar da yangında yok oldu.

 Gönen ziraat Odası Başkanı Kemal Arpacı “Çiftçi zor günlerin Karagün dostudur. Çanakkale’de çiftçimizi, üreticimizi yakan ateş, bizin yüreğimizi dağlamıştır.

bu acı olayı yaşayan Çanakkale’li çiftçilerin yaşam koşullarını iyileştirmek için başlattığımız yardım kampanyası Gönenli çiftçilerimiz tarafından kısa zamanda karşılık buldu. Temin ettiğimiz bir TIR dolusu Saman Balyasını Yangından zarar gören Çanakkale’li üretici kardeşlerimizin ihtiyacını karşıladık.” Dedi.

Daha öncede vatandaşlardan toplanan 1 tır samanı Çanakkale’ye gönderen Ziraat Odası Başkanı Kemal Arpacı, ikinci tır saman balyasını da hazırlayarak Çanakkale’ye gönderdi.

Gönen Ziraat Odası Başkanı Kemal Arpacı, “28 Ağustos Pazartesi günü başlayan ve 15 Eylül'e kadar devam edecek olan yardım kampanyamıza destek veren, bu ulvi görev için bizlere manevi katkı veren tüm çiftçilerimize bir kez daha muhtar yangın mağdurlarına umut oldukları için teşekkür ediyor Çanakkaleli çiftçi arkadaşlarımıza geçmiş olsun.“ dedi.



Anahtar Kelimeler: Alkışlar Gönen Ziraat Odasına
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı