ALKOL VE MADDE BAĞIMLILIĞI ANLATILDI

ALKOL VE MADDE BAĞIMLILIĞI ANLATILDI

İnsanlığın vebası alkol ve madde bağımlılığı üzerine yapılan konferans`ta Yrd. Doç. Dr. Dilek Avcı konuştu.




İnsanlığın vebası alkol ve madde bağımlılığı üzerine yapılan konferans`ta Yrd. Doç. Dr. Dilek Avcı konuştu.



Halk Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda Denetimli Serbestlik İnfazı`na tabi 100 kişiye
slayt gösterisi eşliğinde yapılan konferansta madde bağımlılığı ve etkileri anlatıldı.

Balıkesir Üniversitesi Bandırma Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi olan Yrd. Doç. Dr. Dilek Avcı, madde bağımlılığın insan sağlığına etkilerini ve tedavisi üzerine yaptığı konuşmada sunumu Uzman Sosyolog Gülden Altıntop yaptı.

Bandırmada ilk gerçekleşen bu çalışmanın 2 ayda bir tekrarlanacağını vurgulayan Sosyolog Gülden Altıntop,  özellikle üzerinde durduğu " Bulunduğumuz an" ın önemini vurgulayarak konunun ciddiyetini öne çıkardı."

Önümüzdeki bir iki aylık süreçte yeni yerlerine taşınacak olan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü çalışmaların önemle yapılacağını ve boşa kürek çekilmeyeceğini karşılıklı anlaşma ve samimiyeti sağlayarak faydalanmak isteyenlere daha bir yardımcı olacağını" söyledi.
Konuşmayı Cumhuriyet Baş Savcı vekili Mustafa Efe, Cum. Savcısı Aydın Narmanlı, Denetimli Serbestlik Müdürü Feridun Kaymak ile Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeli katılarak izlediler.

200 Denetimli Serbestlik İnfazı çeken hükümlü konferans`ın ilk yarısı da konuşmayı izlerken ikinci yarısında soru cevap şeklinde bilgilendi .




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı