"Allah veren elden razı olsun..."

Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Hancıoğlu hedefteki 500 çocuğu giydirmek için start verdi.

Göreve geldiği günden beri sosyal aktiviteleri ile adından söz ettiren Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı Nur Hancıoğlu, havaların soğuması ile 500 çocuğu giydirmek üzere start verdi.

Geçmişte ihtiyaç sahibi bir çok kimsenin odun, kömür, elektrik-doğalgaz faturası ödemesi, ramazan aylarında erzak yardımı gibi elinin değdiği yerde mutluluk açan Muhtar Hancıoğlu, yardım severlerin karkılarına köprü olmanın hazzını yaşıyor.

Okulların açılması ile yüzlerce ailenin okul forması vs gibi temel ihtiyaçlarını karşılayan Hancıoğlu, gubünde hedefindeki 500 çocuğa kışlık bot ve Mont tedariği için düğmeye bastı.

Çevresi, Muhtar arkadaşları ve sosyal yardımlaşma vakfı aracılığı ile tespit edilen 500 ilk, orta ve lise öğrencisi Setre Konfeksiyona giderek kendisine yakışan ve ayrım gözetmeksizin bedendiği bot ve Mont'a sahip oldu.

Muhtar Nur Hancıoğlu, kentte yaşayan bir çok ailenin özellikle okul çağındaki çocuklarının temel ihtiyaçlarını karşılayamamasının, büyük üzüntü ve mutsuzluk kaynağı oluşturduğunu, yardın sever insanları bu anlamda kendisine ulaşarak verdiği destek sayesinde böylesine ulvi bir görevi üstlenmekten onur duyduğunu vurguladı.

Muhtar Nur Hancıoğlu, "Bu kış çok zor geçecek kaygısı, korkusu içindeki ihtiyaç sahibi ailelerin karşısına çözüm odaklı çokmak benim için en büyük mutluluk, buna vesile olan yardım sever dostlarımıza minnet ve şükran borçluyuz, kendilerine binlerce teşekkürler, ayrıca bu hizmeti sunmamızda bize maddi ve manevi destekte bulunan Setre Konfeksiyon'un sahipleri Gökhan & Hakan Güvenlier kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar." dedi.

ÇARŞIDA ESNAF OLMAK

Kendisine ulaşan yardımları, Merhum Hacı ismail Küçükdiker'in o müstesna ruhuna uygun olarak hak sahiplerine ulaştırma noktasında çaba harcayan Muhtar Nur Hancıoğlu ile ona bu anlamda büyük destek veren çarşı esnafı "Setre Konfeksiyor" Gökhan & Hakan Güvenlier kardeşleride kutluyoruz.

Allah yolunuzu açık etsin...



Anahtar Kelimeler: "Allah veren elden olsun..."
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı