ALTAY`LININ KAYINPEDERİ VEFAT ETTİ

ALTAY`LININ KAYINPEDERİ VEFAT ETTİ

FATİH ALTAYLI KAYINPEDERİNİN CENAZESİ İÇİN EDREMİT'TE TÖRENİNE KATILDI.





Edremit'te 40 yıldır avukatlık yapan Gazeteci Fatih Altaylı`nın kayınpederi, eşi romancı Hande Altaylı`nın  babası H. Güner Türel hayatını kaybetti.
Fatih Altaylı kayınpederinin cenazesi için Edremit'e geldi.




Edremit'te avukatlık yapan Balıkesir Barosu avukatlarından H. Güner Türel yaşamını kaybetti. Gazeteci Fatih Altaylı`nın kayınpederi, eşi romancı Hande Altaylı`nın babası olan H. Güner Türel'in (81) cenazesi için Edremit'e geldi.

Edremit'te 40 yıldır avukatlık yapan Balıkesir Barosu avukatlarından H. Güner Türel'in Edremit Adliye Sarayındaki cenaze törenine eşi Bilge Türel, Gazeteci Fatih Altaylı ve eşi romancı Hande Altaylı, Radyo D Genel Yayın Yönetmeni olan Ceyda Türel Erenoğlu, Edremit Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Balıkesir Baro Başkanı avukat Yaşar Meyveci ile meslektaşları ve yakınları katıldı.

Radyo D Genel Yayın Yönetmeni olan kızı Ceyda Türel Erenoğlu'da cenaze töreninde gözyaşlarını tutamazken zorda olsa babasını anlatmaya çalıştı. Erenoğlu,”Anne ve baba konusunda kendimizi çok şanslı hissettik. Babasız kaldığımıza inanamıyorum. Açıkçası. Benim babam çok şahane bir adamdı. Çok yumuşaktı. Çok iyi idi. Çok dürüsttü. Çok çalışkandı. Bize karşı çok yumuşaktı. Babam bir taneydi. Başımız sağ olsun Allah rağbet eylesin” dedi.

Edremit Mahkeme Caminde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazından sonra avukat Güner Türel'ın naşı Edremit sevenlerinin gözyaşları arasında Edremit Şehir Mezarlığında toprağa verildi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı