Alternatif kutlamalara büyük ilgi

Alternatif kutlamalara büyük ilgi

Bandırma'da 102. yılında dolu dolu kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında meydanlar insanları almadı

Bandırma'da CHP'nin öncülük ettiği alternetif 23 Nisan kutlamaları büyük ilgi gördü. İzdihamlar yaşandı, kaybolan çocuklar için sık sık anons yapılmak durumunda kalınıldı.

Bandırma Cumhuriyet alanında, Ata'nın büstü önünde Saat 14.oo te başlayan alternatif kutlamada öncelikle saygı duruşu yapıldı, yüksek perdeden isitklal marşımız okundu. Daha sonra anıta çelenk sunumunda bulunuldu.

CHP İlçe Başkanı Dr. Selim Panç ile Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun'un günün önemine binaen yaptıkları konuşmalar, genelde 2 yıllık pandemi süreci sonrası, birlikte ve beraberce kutlanamayan resmi bayramların büyük coşkularının özlenmiş olması idi.

Cumhuriyet alanındaki alternatif kutlama daha sonra Kent Konseyi gençlik meclisinin hazırladığı sahil etkinlikleri ile devam etti. Yeni sahil Bandır ordu evi önlerinde binlerce Bandırmalının katılıp ilgi gösterdiği etkinliklerde gerçek anlamda izdiham yaşandı.

Özellikle çocuklu aileler bu etkinliklere büyük ilgi gösterdiler. Daha sonra devam eden programda İstiklal caddesinde açılan açık hava resim sergisi, ziyarete açıldı.



Anahtar Kelimeler: Alternatif kutlamalara büyük
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı