Altılar Akaryakıt New Holland 3S Plaza açıldı

Altılar Akaryakıt New Holland 3S Plaza açıldı

Altılar Akaryakıt New Holland 3S plazanın açılışı gerçekleşti.

Türkiye otomotiv sektörünün ilk üretici kuruluşu ve tarım mekanizasyonundaki lider firması TürkTraktör, çiftçilerin tüm ihtiyaçlarına yanıt verdiği 3S plazalarına bir yenisini daha ekleyerek bayi yatırımlarına devam ediyor. 

Bölgedeki ilk 3S plaza olma özelliğini taşıyan Altılar Akaryakıt New Holland 3S plazanın açılışı Bandırma’da gerçekleşti. Açılışa Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, TürkTraktör Şirket Lideri Aykut Özüner, bayi yöneticileri ve davetliler de katıldı. 

New Holland’ın Bandırma’daki 3S plaza açılışına katılan TürkTraktör Şirket Lideri Aykut Özüner, TürkTraktör’ün 70 yıla yaklaşan tecrübesiyle Türk tarımını daha ileriye taşımayı amaçladığını belirtti. Özüner, TürkTraktör olarak ‘Geleceğe Hazırlar’ amacımız doğrultusunda insanı odağımıza alarak en büyük destekçisi olduğumuz çiftçilerimiz ve tüm paydaşlarımızın refahını artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 

Hayata geçirdiğimiz inovatif, teknolojik ve sürdürülebilir tarım uygulamalarıyla odak alanlarımız çerçevesinde somut hedeflerle yola devam ediyoruz. Bandırma’da açılışını gerçekleştirdiğimiz Altılar Akaryakıt New Holland 3S Plaza’mızla çiftçilerimizin tüm ihtiyaçlarının tek çatı altında karşılanmasını sağlayarak topraklarını daha verimli işleyebilmeleri için imkân yaratıyoruz. Yürüdüğümüz bu yolda, etkisini daima hissettiğimiz bayilerimize TürkTraktör adına teşekkür ediyor, bunlara bir yenisini eklemiş olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum” dedi. 

Altılar Akaryakıt New Holland 3S Plaza’da, New Holland’ın geniş ürün yelpazesi kendine yer buluyor. Bandırma ve çevresindeki çiftçilerin ihtiyaçlarına yanıt verebilmek adına tesiste, New Holland’ın en güncel traktör modelleri başta olmak üzere, tarımsal ekipmanlar ve hassas tarım ürünlerinin satışı ve bu ürünlere ait yedek parça ve servis hizmetleri sunuluyor.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı