Altınay mı geliyor?

Altınay mı geliyor?

Yenikan`la yolları ayıran Bandırmaspor Metin Altınay ile prensipte anlaştı.

Üst üste gelen puan kayıplarının takım içi ve yönetim katında yarattığı huzursuzluk Teknikdirektör Hüseyin Yenikan`ın istifası ile ayrı bir boyut kazandı.

Bandırmaspor`un geleceğini riske etmemek noktasında yaklaşık 3-4 hafta önce kendisi ile temasa geçilerek Bandırmaspor`un başına geçmesi noktasında düşüncesi alınan Güngörenspor Teknikdirektörü Metin Altınay`ın eski futbolculuk yıllarından takımı Bandırmaspor ile çalışmayı arzu ettiğini ifade etmesi üzerine, yeni teknik patronun hafta içinde takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

Futbol dünyasında 1979 yılında U-18 Genç milli kadrosunda yer alması ile yıldızı parlayan Metin Altınay, 7 Türkiye kupası, 1 Resmi Kupa, 50 Süper lig ve 70 2. lig karşılaşmasında forma giydi.

Ankara`lı teknik adam  Metin Altınay  2001 yılında Afyonspor başladığı Antrenörlük yaşamını  daha sonra, Akhisar, Yalova,  Güngören , Konya Anadolu Selçuklu, Aydınspor, ve geçtiğimiz sezon yine Güngören`e dönerek mesleğini sürdürmüştü.

1984-87 yıllarında Bandırmaspor formasını da giyen Metin Altınat Bandırma`da ``Sakıp Ağa`` benzetmesi ile tanınmıştı.

 



Yahya KAPTAN
13.11.2013 09:08:51
Sayın YÖNETİM isimler gidiyor geliyor Başarılara paye çıkartılıyor. Başarısızlıklar hemen HOCA ya ceza kesiliyor. 5 Senedir takım 10 numarasız oynuyor söylüyoruz kızıyorlar düşman ilan etmeye çalışıyorlar. BANDIRMASPOR un geleceği BUCASPOR gibi ÖZ KAYNAK tır. Bırakın 5 sene ŞAMPİYON olmayalım kendi değerlerimize dönelim. Kişilik olarak çok iyi olan insanın YÖNETİCİLİĞİ , HOCALIĞI iyi olmayabilir. Bu gayet normal bizler bunları ayırt etmemiz gerekebilir.Metin ALTINAY hoca Futbol dan anlamayan bir YÖNETİM ile ne kadar başarılı olur. ( Fuat YAMAN kötü hocamıydı) Birazda kendimize bakalım SANAL ORTAMDAN FUTBOLCU BULMAYA ÇALIŞAN Transfer komitesinin suçu yok mu ? Birazda şapkanızı önünüze koyun bakalım. A2 Takımını ligden çekeceğini söyleyen bir yönetimin hala oralarda ahkam kesmesini sindiremiyorum. Bu nasıl bir zihniyet. Bu ligin önemini gerekliliğini anlamayan bir spor adamını kabullenemiyorum. YAZIK BANDIRMA daki gençlere.ALT YAPI kategorisinde hangi takımlar var ise onların hepsine katılmayı düşünen bir zihniyet istiyoruz.

banban
13.11.2013 16:39:07
6 senedir bu yönetim var ve başarıları yaptıkları ortada.Bugün gitseler kim gelecek acaba.Kongre oldu aday dahi çıktımı.Tamam sallayalım istifa diye bağıralım ama elimizde alternatif olsun önce.En azından her pazar heyecan yaşadığımız bir takımımız var 2.ligde.Ama iyi ama kötü.5 sene şampiyon olmayalım demişsin.Bandırma halkının 3 maç yenilgiye tahammulu yok.5 sene beklicekmi sence.Allah aşkına sanal ortamdan futbolcu nasıl bulunuyor.3.ligin gol kralı alınmış sen hala transferi beğenmiyorsun.Tayfuru Yasini İSmeti kötü adamlarmı.KAç liralık destek veriyoruzki en iyi oyuncu istemeye hakkımız olsun.Stadta kaç tane reklam tabelası var. Lafa geldimi koca Bandırma....

Yahya KAPTAN
14.11.2013 09:28:31
banban YÖNETİM İSTİFA ET demiyoruz diyenleri YÖNETİCİ yapıyorlar . Benim böyle bir hevesim yok zaten ama tek yolun ALT YAPI olduğunu önemsenmesi gerektiğini düşünüyorum. MAÇLARA GİTMEK İŞ DEĞİL SEN HAYATINDA HİÇ ALT YAPI maçı seyrettin mi ?? .. SEN BANDIRMASPOR TARAFTARIMISIN yada BANDIRMASPOR A TAKIM taraftarımısın. Yöneticiler BANDIRMASPOR un yöneticilerimi YOKSA BANDIRMASPOR A TAKIMININ mı yöneticileri. BİR TANE ALT YAPI MAÇINA GELSİNLER ORALARDA GÖZÜKSÜNLER .A2 takımının hangi şartlarda maçlara gittiklerini kimlerle mücadele ettiklerini biliyormusun. 25 senedir ilk defa 2 tane altyapı oyuncusu A Takıma alındı demekki bu altyapıda bişeyler yapılıyor sahip çıkalım anlayabildinmi soyunma odasının kokusunu bilmeyenler bunu anlayamaz. YÖNETİM HER TAKIMIN YÖNETİMİ U 13 DEN BAŞLAYARAK A TAKIMA KADAR TÜM KATEGORİLERİN YÖNETİMİ .. SAHİP ÇIKIN.

mustafa türkay
14.11.2013 15:12:27
uzaktanda olsa bandırmasporu takip ediyorum.üç sezondur yüksek maliyetler harcadılar fakat başarılı olamadılar.yöneticiler hatayı birazda kendinde aramalılar.hersezon 2 veya 3 hoca değiştiriyorlar.şimdi yeni hoca arayişi içindeler.bence tanınmadık hocalarla çalışıyorlar.bilimsel hareket etmiyorlar.oysa yanı başlarındaki ilde çanakkalede MUSTAFA ERTEM diye bir hoca var.kendisi Ç.KALE DARDANELİ bankasyaya ÇIKARMIŞ .M TOPALI.GÖKHAN ZANI .SELÇUK İNANI vedaha bir çok adamlar yetiştirmiş değerli bir arkadaş.denemekte tarar var diye düşünüyorum.

bandırma
14.11.2013 17:55:09
bandırmaspora isterse fatih terim gelsin yarım sezon dayanamaz ya istifa eder yada bu yönetim kovar .. maalesef her sezon 3 hoca alışkanlığındaki ve zihniyetindeki yönetim asıl bakması gerekenin kendi zihniyeti ve spora bakış açısı ve yöneticiliği olması lazım bu kadar sabırsız bir yönetim herhalde türkiyede rekora koşması boşuna değil.. sözün özü bu yönetimin takıma t.direktör almasına gerek yok

  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli